Honey Brookissa asuvan nuoren miehen piti ajaa lumet Conewagon kauppalassa sijaitsevan tavaratalon parkkipaikalta sunnuntaina, mutta sen sijaan hän varasti kuorma-auton ja yritti ajaa parin työntekijän yli aiheuttaen "astronomisia" vahinkoja mm. rakennuksen sisälle varastoiduille Harley-Davidson-moottoripyörille.

Nuorukaista syytetään kahdesta ensimmäisen asteen törkeästä pahoinpitelyrikoksesta sekä kolmannen aseen törkeästä varkaudesta, rikollisesta ilkivallasta sekä lisäksi muista vähäisemmistä rikoksista sunnuntaina asetetun syytteen mukaan.

Paikalle sunnuntaina kello 17.20 paikalle tullut poliisi kertoi nähneensä sellaisen määrän vahinkoja, ettei ollut nähnyt mitään vastaavaa aikoihin. Hän löysi nopeasti syytetyn, eikä pidättäminen tuottanut ongelmia. Tämä oli vain kertonut etsineensä sopivaa paikkaa tehdä tarpeensa.

Varastossa pidetään Harley-Davidsoneja, josta ne lähtetään määränpäihinsä ympäri maan. Varaston turvamies oli ollut istumassa toimistossaan, kun oli kuullut kuorma-auton käynnistyvän rakennuksen pohjoispäässä, ja sitten kuullut sen törmäävän useisiin moottoripyöriin. Sen jälkeen ajoneuvo kääntyi kohti turvamiehen toimistoa ja melkein osui mieheen.

Hälytyksen tehnyt varastotyöntekijä kertoi nuoren miehen sitten ajaneen useiden Harrikkoitten päälle, mutta kuorma-auto oli jäänyt niihin jumiin, joten nuorukainen pakeni toiselle puolen varastoa ja nappasi haarukkatrukin.

Turvakameran tallenteella näkyy, miten mies ajaa ympäri varaston kuorma-autolla ja osuu moottoripyöriin ja muihin tavaroihin ympäri varaston. Vahinkojen nuoren miehen ajohetkestä arvioitiin olevan vähintää puoli miljoonaa dollaria. Fisher pääsi vapaaksi 30 000 dollarin takuita vastaan. Asiasta kertoi York Dispatch.

Tähän mennessä ei ole tietoa miehen huumehistoriasta tai siitä oliko hän aineiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena, vai mikä oli motiivina hänen ajeluunsa.