– Tämä on todella helppo pyörä ajaa ja hetken voisin jopa miettiä vaihtavani oman Sportsterini tähän. Jokatapauksessa olen ehdottomasti H-D-ihminen. Tärkeintä kaikessa niinkuin moottoripyörässäkin on ääni. Elän äänien kautta; jos pari biittiä jää väliin, niin karvat nousevat pystyyn, Olli Herman kertoi Viivi Jumppasen kysellessä fiiliksiä.

Ja kyllä, Harley-Davidson Softail Slim S:n puikoista paljastui Reckless Loven Olli Herman.

Ja kyllä, Harley-Davidson Softail Slim S:n puikoista paljastui Reckless Loven Olli Herman.

Toimittajien päästyä radalle koeajamaan pyöriä, ehdimme nopeasti vaihtaa muutaman sanasen Olli Hermannin kanssa.

– Olen pienestä pitäen unelmoinut H-D:stä. Kaikki rockin idolini yhdistyvät Harley Davidsoniin. David Lee Roth, W.A.S.P., lista on loputon. Judas Priest aloittaa jokaisen keikkansa ajamalla H-D.llä lavalle!

– Tänä päivänä moottoripyöräharrastaminen on lainsäädännöllisesti haastavaa, joten ajoin mp-kortin vasta viime keväänä. Kesällä ehdin ajaa vain vähän. Päädyin ostamaan H-D Sportsterin. Sanoivat, että se on "tyttöjen pyörä", mutta kun mulla on tämmöinen "tyttöjen tukka", niin se pyörä sopii mulle oikein hyvin. Se on linjakas, sulava, kapee ja hyvä ajaa. Kun olen tämmöinen "kaasu pohjaan, homma päätyyn"-ihminen ja tykkään aina customoida kaiken vaatteista lähtien on pyörä nyt customoitavana Tampereella Jussi Lindgrenin hoivissa. Saa nähdä mitä siitä jää alkuperäisestä jäljelle. Ehdottomasti siitä tulee chopper.

Kuten hymystä näkee, myös Harley-Davidsonin ääni on kova juttu Olli Hermanille.

Kuten hymystä näkee, myös Harley-Davidsonin ääni on kova juttu Olli Hermanille.

– Melskaan vahvasti sosiaalisessa mediassa, joten laitan varmasti sinne kuvia, joista voi seurata projektin etenemistä niin twitterissä @OlliHerman kuin instagramissa. En tiedä saadaanko pyörä kesäksi valmiiksi, mutta mikä olisi sen hienompaa kuin ajaa kesällä keikkamatkat moottoripyörällä. Kun pyörä valmistuu, niin näin teen, Olli hehkuttaa.

Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan tätäkin projektia.