Mikäli olet nainen ja pohdit sitä, miten parantaa elämäsi laatua, niin laihdutuskuurin tai kampaajan sijaan moottoripyöräilijäksi ryhtyminen voi merkittävästi muuttaa sitä, miten itsesi ja elämäsi koet. Tutkimus osoittaa, että naiset, jotka moottoripyöräilevät, ovat merkittävästi onnellisempia sekä elämässään, suhteissaan että myös vuoteessa kuin naiset, jotka eivät moottoripyöräile.

Tutkimuksen suoritti moottoripyörävalmistaja Harley-Davidsonin toimeksiannosta tutkimuslaitos Kelton. Siinä haastateltiin 1013 aikuista moottoripyöräilevää naista sekä 1016 aikuista ei-moottoripyöräilevää naista. Tutkimus osoittaa tiedotteen mukaan moottoripyöräilyn parantavan naisten omanarvontuntoa.

Tutkimuksen tulokset pähkinänkuoressa

Moottoripyöräilevät naiset ovat:

  • Yli kaksi kertaa onnellisempia: 37 % versus 16 % ei-moottoripyöräilevät.
  • Melkein neljä kertaa useampi tuntee itsensä seksikkääksi: 27 % vastaan 7 % ei-moottoripyöräilevistä.
  • Melkein kaksi kertaa luottavaisempia: 35 % versus 18 % ei-moottoripyöräileviä.

Tutkimuksen mukaan yli puolet eli 53 % naisista, jotka moottoripyöräilevät, paljastivat onnelisuutensa lähteeksi moottoripyöränsä ja miltei kolme neljästä eli 74 % uskoi elämänsä parantuneen sen jälkeen kun he aloittivat moottoripyöräilyn.

Lähde: PR Newswire / Harley-Davidson.

Artikkeli on julkaistu aiemmin Motouutisissa 2.1.2014. Juhannuslukemisiksi julkaisemme lukijoittemme ajankuluksi joitakin vanhempia artikkeleita. Terv. Toimitus.