Nolan N87 uutuuskypärä

Nolanin huippu-uutuus on Lexan-valmisteinen umpikypärä poikkeuksellisella visiirimekanismilla. N87 mallin visiiri ponnahtaa ulospäin avattaessa ja painuu sisään suljettaessa. Tämä tiiviyttä parantava ratkaisu suojaa paremmin viimalta, vedolta, vedeltä ja melulta. Lisäksi kypärässä on kaikki herkut aurinkovisiiristä kypäräpuhelinvalmiuksiin, tehokkaaseen ilmanvaihtoon sekä silmälasiystävälliseen rakenteeseen. Kypärän mukana toimitetaan huurtumaton, silikonitiivisteinen pinlock-visiiri.

Lexan on parhaita kypärävalmistukseen saatavilla olevia polykarbonaatteja ja jopa viisi kertaa lujempaa kuin halvimpien kypärien valmistuksessa käytetty ABS-muovi. Kypärää valmistetaan kahdessa eri kuorikoossa ja kuudessa eri koossa. Nolan myöntää lisäksi kypärilleen 5 vuoden takuun.

Hinnat alk. 199 €  (yksivärinen).

Nolan N87.

Nolan N87.

X-lite X-201 vintage avokypärä

Käsinvalmistettu Italialainen komposiittikuitukypärä on puhdasta vintagea moderneilla ominaisuuksilla. Historiallinen Nolan-logo on painettu kypärän takaosan nahkaiseen listaan, eikä logoja tai muita tekstejä ole näkyvissä missään muualla. Ohutkuorisen näköinen perinteinen avokypärä on höyhenenkevyt ja Touring performance –sisusta on erittäin miellyttävä kuumallakin kelillä klassisesta ilmeestä huolimatta. Kuori on hiili-, lasi- ja kevlarkuidun komposiittia. Saatavilla on myös hiilikuituinen UltraCarbon –versio. Kuorikokoja on kolme, jolloin kypärä on myös keveän näköinen harteilla.

Hinnat alkaen 269,- (Ultra Carbon 339,-)

X-lite X-201.

X-lite X-201.