Brandon Turnbow oli matkallaan tapaamaan isäänsä, kun hän näki henkilön pahoinpitelemässä koiraa valtatien sivussa. Turnbow kertoo, että eläimen laillinen omistaja hylkäsi koiran pahoinpideltyään sen.

– Se arvoton hyypiö pahoinpiteli viatonta pientä koiraa. Katsoin peruutuspeiliin ja näin miten tämä tyyppi heitti koiran tiensivuun ja ajoi pois.

Sen jälkeen kun omistaja oli hylännyt koiran, Turnbow meni tarkistamaan sen kuntoa. Estääkseen sen joutumasta yliajetuksi, mies otti koiran, ja lähti ajamaan sydämetöntä omistajaa takaa.

– Menin tyypin perään vain antaakseni hänelle numero ykkösen merkin, ja nyt minulla on sitten kanssakuski - Mr. Davidson.

Kiitos Turnbow'n Mr. Davidsonilla on nyt onnellinen koti, ja se voi nauttia elämän paremmista asioista. Lisäksi se jakaa kodin myös Harleyn, Turbow'n toisen koiran kanssa. Mikä parasta, koiran pelastaminen innoitti Brandon Turnbow'ta myös tekemään laulun Mr. Davidsonille. 

Jää selvittämättä, miksi koiran entinen omistaja pahoinpiteli koiraansa niin brutaalisti, mutta ainakin se avasi Mr. Davidsonille tien onnellisempaan elämään. Katso ja kuuntele Turnbow'n laulu alla. Asiasta kertoi ensin Starpulse.

Brandon Turnbow'n Facebook-sivulla voit myös käydä tykkäämässä miehen teosta. Mr. Davidsonista näyttää tietämättään tulleen myös some-julkkis, siksi suuri määrä jakoja tarinasta on tehty.