Skullyn AR-1-kypärän hinta Yhdysvalloissa on 1499 dollaria, ja vaikka hinta on korkea, se on suhteessa (ainakin paperilla) kypärän laajennetun todellisuuden (augmented reality) ominaisuuksiin.

Yritys tiedotti tänään kahden uuden henkilön palkkaamisesta. Martin Fichter nimitettiin COO:ksi (Chief Operating Officer) eli operatiiviseksi johtajaksi suoraan toimitusjohtajan alaisuuteen ja Andrew Williams rahoituspuolen varajohtajaksi.

Fichter on aiemmin ollu HTC American johtoryhmässä ja viimeiset kaksi vuotta DxO Labsissa tuotanto- ja operatiivisena johtajana. Skully uskoo hänen osaamisensa kulutuselektroniikkateollisuudessa olevan arvokasta yritykselle, kun se laajentaa tuoteportfoliotaan sekä paneutuu toimitusketjun optimointiin.

Williams puolestaan on jo työskennellyt Skullyllä viime syyskuusta. Hän tuli sinne Ducati North American talousjohtajan paikalta, joten hän tuntee mp-alan todella hyvin.

Skullyn AR-1-kypärä mahdollistaa käyttäjälleen joukon handsfree-toimintoja, kuten GPS-navigoinnin, puhelinsoitot ja niihin vastaamisen, musiikin kuuntelemisen sekä sokeitten pisteiden tarkastelemisen taaksepäin kuvaavan videokameran avulla. Kaikki tiedot näistä näytetään heijastusnäytön avulla kypärän visiirillä ja siten ne ikäänkuin laajentavat käyttäjän kuvaa todellisuudesta.

Vuonna 2014 Skully nosti Indiegogon joukkorahoituskierroksella alle 2000 rahoittajalta miltei 2,5 miljoonaa dollaria. Lisäksi sanfranciscolainen yritys on onnistunut saamaan rahoitusta 12,5 miljoonan dollarin verran varsinaisilta investoreilta.