Honda X-ADV -tuotantonimellä tuotantoon tulossa oleva City Adventure -konsepti vakoiltiin testaamassa tällä viikolla Hondan Euroopan suunnittelupääkeskuksessa Roomassa. Löydöksen teki italialainen Omnimoto-sivusto. Täällä voit käydä katsomassa heidän kuvaamansa videon.

Kun Honda esitteli konseptin Milanossa, se painotti sitä, että kyseessä on uusi seikkailusuuntautuneiden moottoripyörien kehityssuunta. Pyörähän perustuu NC750-tuotantomalliin ja sen sisarversioihin. Kyseessä on urbaani citysokootteri, jolla on vaivatonta ajaa myös pidempiäkin matkoja. Toisin sanoen sen moottori tuottaa riittävästi tehoa reippaampaankin urbaaniin käyttöön, ja pyörä on myös epäilemättä yllätyksettömän helppo käsiteltävä ja ajettava.

Konseptiin verrattuna videon perusteella voi aavistella muutoksia yksityiskohdissa, mutta pyörän pääelementit ovat ennallaan: ylösalainen etuhaarukka, alumiininen keinuhaarukka ja radiaalijarrut. Se voi tarkoittaa myös sitä, että pyörän speksit ovat kovemmat, koska perus-NC750:ssä on teräskeinuhaarukka, normaalit jarrut ja tavalliset jarrut.

Ei varmaan ole kaukaa haettua olettaa, että X-ADV:n saa aikanaan Hondan kaksoiskytkinautomaatilla varustettuna niin halutessaan.

Visordown kommentoi videota, että pyörä on Rooman pomppuisilla ja liukkailla kaduilla paljon paremmin kotonaan kuin messuilla nähtynä. Huomaa, että pyörä on suunniteltu urbaaniin viidakkoon ja sen seikkailuihin. Tuotantoon pyörä tullee 2017.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Paljastus: Hondan City Adventure -konsepti tulee tuotantoon

Hondan uutuudet Milanossa: Africa Twin, New City -konsepti ja kuusi keskikoon uutuutta