Keskitymme tässä jutussa luonnollisista syistä johtuen BMW Motorradin palkittuihin malleihin.

IF design award 2016:ssa palkittiin tuotantomallien kategoriassa uusi BMW R nineT Scrambler, jossa tuodaan raadin mielestä "yhteen osia ja korkelaatuisia materiaaleja taspainoiseen, kiehtovaan, toisinajattevaan hahmoon. Yksityiskohdat, kuten riisuttu ulkonäkö, luonteenomaisten scrambler-elementtien moderni tulkinta, ovat mukaansatempaavia ja työn korkea laatu on ilmeinen pyörän yksilöllisissä komponenteissa, jotka asettavat uusia standardeja segmenttiin."

Lisäksi vuoden 2015 Good Design Awardeista kolme seitsemästä meni BMW Motorradille.

BMW C Evolution.

BMW C Evolution.

Ensimmäinen palkittu oli BMW C evolution sähköskootteri. Se "edustaa uutta aikaa urbaanissa liikkumisessa kahdella pyörällä: dynaaminen, sähköinen ja päästötön. Palkittu design pitää sisällään myös BMW:n DNA:n".

"BMW Concept 101 -bagger-konsepti puolestaan menee alueelle, jossa kyse ei enää ole pelkistä hevosvoimista tai kiihtyvyydestä vaan uudenlaisesta touring-filosofiasta täynnä voimaa ja levollisuutta. Pyörän linjojen virtaaminen edestä taakse kuvaava majesteettista ajokokemusta ja taidokkaasti muovatut muodot huipentuvat atleettiseen runkoon. Maalipinnan viimeistely käsin maalatuin linjoin ja harjatun alumiiinin sekä semimattapintaisen hiilikuidun, tumman puun ja kallisarvoisen nahan yhdistelmä antavat Concept 101:lle erittäin kalliin leiman."

BMW Concept 101.

BMW Concept 101.

BMW S 1000 XR oli kolmas palkittu pyörä. "Sen koko olemus kuvastaa sen universaaleja ominaisuuksia ja laajoja käyttömahdollisuuksia. Kokeillut ja testatut ominaisuudet sekä touring- että GS-mallien puolelta yhdistettynä sporttiseen olemukseen luovat presenssin, jollaista ei ole aiemmin nähty BMW:n moottoripyörässä."

Lainaukset palkintojen perusteista BMW:n tiedotteen mukaan.

BMW S 1000 XR.

BMW S 1000 XR.