– Matt on tehnyt tatuointeja meidän kerhomme kavereille, ja hän on ollut osastollamme mukana muutaman kerran. Se tuo kerhon osastolle kivaa säpinää ja samalla ihmisillä on mahdollisuus nähdä kuinka tatuointeja tehdään. Halutessa Matt suunnittelee tatuoitavan kuvan asiakkaan mallista, mutta meillä on myös muutamia valmiita tatuointikuvia, joista voi valita mieleisensä, Sons of Abrahamsin edustaja kertoi.

Juho Hämylä vasemmalla ja Matt Felix.

Juho Hämylä vasemmalla ja Matt Felix.

Kuinka kauan olet tehnyt tatuointeja ja miten Minnesotasta USA.sta eksytään Suomen Vaasaan Matt Felix?

– Tatuointeja olen tehnyt 10 vuotta. Aiemmin minulla oli oma liike, mutta nyttemmin käyn tekemässä tatuointeja Vaasassa Fist of Needles-liikkeessä. Suomeen päädyin kun ex-vaimoni on suomalainen, ja koska meillä on 8-vuotias poika, niin päätin jäädä Suomeen pojan takia. Entuudestaankin tunsin paljon suomalaisia ja ruotsalaisia, joten pohjoismainen menttaliteetti oli ihan tuttua.

– On ihan mukavaa tehdä tatuointeja välillä tämmöisissäkin tapahtumissa. Katselijoille pitää välillä tähdentää, että itse välineihin ei saa koskea, sillä kaiken pitää olla äärimmäisen hygieenistä. Ihan kivasti on ollut kiinnostuneita tatuoinnin ottajia. Eilen tein yhden kuvan ja tämän jälkeen on vielä muutama asiakas tulossa, kertoo Matt Felix Juho Hämylää tatuoidessaan.

Matt Felix työssään.

Matt Felix työssään.

– Olen jo kauan halunnut ottaa tatuoinnin ja nyt kun Matt on täällä, niin tuli mahdollisuus toteuttaa tämä tatuointi. Olen nähnyt meidän kavereilla Mattin tekemiä kuvia, joten tiedän hänen taitonsa. Ja koska hän asuu Vaasassa, niin nyt tultiin ikään kuin puoliväliin puolin ja toisin vastaan. Tampereelta on kuitenkin huomattavasti pidempi mennä Vaasaan asti, kertoo Juho Hämylä.

Sami Kämäräinen ja Matt Felix.

Sami Kämäräinen ja Matt Felix.

– En koskaan suunnittele mitään kovasti etukäteen. Pienet pojat pettyvät, jos suunnitelmat eivät toteudukaan, joten elän aina hetkessä. Tulin teettämään pari lehteä lisää, kun oli sopiva tilaisuus, kertoi Blue Angel -pyörän messuille näytille tuonut Sami Kämäräinen.

Tatuointimalleja.

Tatuointimalleja.