Mary Thorn sai Rambon jo 11 vuotta sitten, kun se oli nelivuotias.  Kaikki on sujunut ongelmattomasti kunnes tämä kasvoi 180-senttiseksi. Eläinsuojeluviranomaisten mukaan sen kokoisella alligaattorilla täytyy olla käytettävissään noin hehtaarin maa-alue. Thornin mukaan Rambo ei pystyisi hyödyntämään sitä, koska se on arka auringonvalolle.

57-kiloisella matelijalla on oma makuuhuone Thornin kotona, ja omistajansa mukaan hän kohtelee sitä kuin lasta. Thorn vie Ramboa kouluihin ja hyväntekeväisyystapahtumiin kertoakseen matelijoista. Hän on myös kouluttanut Rambon olemaan purematta. Hänellä on jopa lupa pitää matelijaa ulkona ilman, että sen suu on teipattu kiinni.

Eläinsuojeluviranomaisten mukaan asiaa tutkitaan ja pari voidaan erottaa toisistaan, koska alligaattorin pituusmitta on täyttynyt. 

Thorn yrittää saada Rambolle terapiaeläimen statuksen, jotta voisi pitää tämän ja yrittää siinä välissä etsiä jotakuta, jolla olisi oikeudet pitää Ramboa sen aikaa hoivissaan. Asiasta kertoi ensin Foxnews.

Alligaattorit tulevat sukukypsiksi noin 180 senttimetrin mittaisina, joten voi olla, että se muutenkin vaikuttaa Rambon käytökseen.