Daniel James MacArthurin kypäräkameravideo näyttää selvästi, miten kaikki tapahtuu. MacArthur pysäyttää pyöränsä ja jättää sen paikalleen avaimet suulla huomaamatta vähän matkan päässä odottelevaa kolmen nuorukaisen joukkoa. MacArthur olettaa, että pyörä on pudonnut vähän matkan päähän ajoradan varrelle parkkeeratusta autosta.

Sillä aikaa huligaanit yrittävät varastaa MacArthurin pyörän.

Sillä aikaa huligaanit yrittävät varastaa MacArthurin pyörän.

Heti kun motoristi on ehtinyt polkupyörän luo, yksi nuorten joukosta on jo moottoripyörän luona ja on valmistelemassa sen käynnistämistä. MacArthur ehtii kuitenkin ajoissa paikalle.

Nuorukainen vetäytyy taaemmas suukovun jälkeen.

MacArthur ehtii onneksi hätiin.

MacArthur ehtii onneksi hätiin.

MacArthur haluaa edelleen nostaa polkupyörän pois ajoradalta, mutta taluttaa tällä kertaa moottoripyöränsä mukanaan. Kun hän nostaa polkupyörän, hän huomaa, että sama nuorukainen on seurannut ja yrittää kaataa hänen moottoripyöräänsä. MacArthur heittää tätä polkupyörällä.

Tilanne ei kuitenkaan vielä ole ohi, vaan nuorukainen tajuaa, että häntä on kuvattu, ja pyrkii ottamaan MacArthurin videokameran. Muutenkin tunnelma on lämpenemässä, ja johtamassa mahdollisesti konfliktiin.

Kaveri tajuaa, että hänet on videoitu.

Kaveri tajuaa, että hänet on videoitu.

MacArthur vetäytyy kauemmas ja ryhtyy soittamaan poliisille. Video katkeaa siihen, kun hän aloittaa soittamisen, sillä hän joutuu ottamaan kypärän päästään.

Selviää, että kadun varteen parkkeerannut auto oli pysähtynyt siksi, että nuoret olivat heittäneen samaisen polkupyörän sen eteen. Autoilija oli jo 20 minuuttia aikaisemmin soittanut poliiseille, mutta näitä ei ollut vielä näkynyt paikalla.

Asiasta kertoi ensin Daily Mail. mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.