Newsok:n artikkelin mukaan esimerkiksi Freiburgista Saksasta kotoisin oleva Lothar Kainz on menettänyt noin 33 000 dollaria tilaamastaan custom-moottoripyörästä, jota hän on odottanut jo kahden vuoden ajan. Kainz uskoo, että sekä moottoripyörä että rahat ovat menetettyä tavaraa.

Ilmeisesti asiakkaita ainakin kolmelta eri mantereelta on peräämässä Darwin Motorcyclesiltä saamisiaan. Motouutisilla ei ole tiedossa, onko velkojien joukossa Holdsworthin suomalaisia asiakkaita.

Kainz kertoi päättäneensä tilata Dar Holdsworthilta pyörän, kun oli lukenut hyviä asiakashaastatteluja netistä. Hän oli ollut vaikuttunut Hodlsworthin voittamista palkinnoista kuten myös hänen harjoittamastaan hyväntekeväisyydestä.

Häneen ei kuitenkaan saa enää mitään kautta yhteyttä. Kainz palkkasi itselleen asianajajan saadakseen joko moottoripyöränsä tai rahansa takaisin.

Darwin Motorcyclesin juristi ei myöskään vastaa yhteydenottopyyntöihin.

Australialainen Darwin Motorcyclesin asiakas Matt Sullivan puolestaan kertoo. että yritys on velkaa hänelle 28 000 taalaa moottoripyörästä, jota hän ei ole koskaan vastaanottanut. Sullivanin mukaan yritys lakkasi vastamasta sähköpostiviesteihin viime marraskuussa.

Yhdysvaltalainen countrylaulaja Toby Keith kertoi syyskuussa 2013, että oli ostanut Darwin Motorcyclesin, joten hänenkin nimensä on ollut esillä asiassa, mutta ilmeisesti kauppa ei koskaan toteutunut, vaan yritys jäi Holdsworthin haltuun.

Oklahoman syyttäjänvirasto on saanut yhden kuluttajavalituksen Darwin Motocyclesia koskien, mutta yritys ei ole vielä vastannut siihen. Mikäli yritys jättää vastaamatta, syyttäjänvirasto aloittaa tutkimukset asiassa. 

Darwin Motorcyclesin sivuille pääset tästä.