– Uuden myymälän avaaminen on aina jännittävää. MP-kaupoissa asioidaan tyypillisesti vain muutamia kertoja vuodessa, joten tunnettuuden saaminen uudella paikkakunnalla, josta ei ole vielä asiakasrekisteriä on alussa haastavaa. Panostamme nyt erityisesti avajaistarjouksiin, jotta saisimme asiakkaat käymään tutustumassa liikkeeseen ja valikoimaan paikan päällä tulevana viikonloppuna, toteaa toimitusjohtaja Samuli Niemelä.

– Jyväskylä on ollut meillä jonkin aikaa jo haaveissamme. Moottoripyöriä ja mopoja on alueella mukavasti ja lisäksi paikkakunnalla on lopettanut viime vuosina pari toimijaa, joten näkisimme että meille on markkinalla tilaa. Tuomme kaupunkiin suuren varuste- ja tarvikemyymälän sekä mahdollisuuden hyödyntää maahantuontivarastoamme, noutaa verkkotilauksia sekä esimerkiksi tilata tuotteita sovitukseen muista myymälöistä. Uskomme että pystymme näin luomaan erittäin kiinnostava asiointipaikan kaksipyöräisiä harrastavalle asiakkaalle, Niemelä lisää.

Liki 500 m2 liikkeestä löytyy kaupungin suurin valikoima ajovarusteita sekä varaosat ja tarvikkeet kaikenlaisiin pyöriin, väitetään Stormin tiedotteessa.

Erikoisuutena Jyväskylässä on Ducatin moottoripyörämyynti. Myymälässä on esillä toistaiseksi kaksi eri Scrambler mallia, Icon Red ja Classic -sekä 1200-kuutioinen Monster. Valikoima täydentyy kevään mittaan.

Juttua päivitetty 7.4. klo 9.37, vaihdettu Stormin Jyväskylän liikkeen kuva.