Miehillä on 21 päivää aikaa ajaa matka enemmän ja vähemmän, yleensä vähemmän huonokuntoisilla Harrikoilla San Franciscosta New Yorkiin 3800 mailia, 6100 kilometriä, pitkin ensimmäistä USA:ta halkonutta isoa tietä, Lincoln Highwaytä, tai sitä mitä siitä enää on jäljellä.

Mitä pidemmälle matka etenee, sitä vähemmän on enää kyse menemisestä jonnekin, vaan enemmänkin paluusta siihen, missä kaikki alkoi. Taivaallisista maisemista, olemisestaan ylpeistä ihmisistä, joita he kohtaavat, ja pienistä kaupungeista, joissa he lepäävät. Se on aikalaissilmäys amerikkalaiseen unelmaan sekä niihin harvoihin, joilla on kanttia mennä ja kulkea ilman suunnitelmaa, sekä muistutus siitä, miltä todellinen seikkailu tuntuu.

21 Days Under the Sky elokuvan on ohjannut Michael Schmidt, ja kertojan äänen sille on antanut Robert Patrick. Pääosissa nähdään Troy Critchlow, Gentry Dayton, Ryan Grossman, Josh Kurpius ja Tom Fugle. Netflixin lisäksi elokuvan on tilattavissa sen internet-sivustolta DVD:nä tai Blueraynä.

Katso elokuvan traileri alla. Mikäli se ei jostain syystä näy, linkki Vimeoon tässä. Elokuva on julkistettu maaliskuussa 2016.