Akrapovič Evolution Line on täysi pakoputkisto, joka on suunniteltu antamaan runsaasti lisää tehoa koko kierrosalueessa sekä samalla lisäämään vääntö. Lisäksi se on 5 kg kevyempi kuin alkuperäinen putkisto.

Se on rakennettu korkealaatuisesta ja kisatestatusta titaaniseoksesta ja loppusilauksen antaa kuusikulmainen hiilikuituinen äänenvaimennin ja vaimentimen peräosa. Vaimentimeen on otettu mallia Jonathan Rean vuoden 2015 Superbike-sarjan voittajapyörästä.

Akrapovič lupaa lisätehoa 16 hevosvoimaa eli 12,1 kilowattia sekä lisäksi ainutlaatuisen syvemmän ja sporttisemman äänen korostaaksen pyörän kilpaperimää.

Akrapovič Racing Line on täysteräksinen pakoputkisto, jossa on kuusikulmainen hiilikuituinen vaimennin titaanisin sisäosin ja hiilikuituisin päätyosin. Myös tämän luvataan antavan lisää tehoa ja vääntöä koko kierrosalueelle, mutta valmistaja ei julkaise lukuja.

Lisäksi tarjolla Akrapovič Slip-On Line -vaimennin. Se on hiilikuitua ja on EC-ECE-hyväksytty. Myös sen luvataan tuovan lisätehoa koko kierrosalueelle väännön kera sekä vähentävän painoa.

Slip-On Linesta löytyy myös titaaninen versio niille markkinoille, joilla ei edellytetä EC / ECE-hyväksyntää. Lisätehon ja väännön sekä painonsäästön lisäksi luvataan ainutlaatuista terävämpää kisaääntä.

Lisätietoja valmistajan sivuilta.