Video on otettu skootterin selästä, ja se näyttää, miten yksi porukasta käy kadun varteen parkkeeratun Ducati Panigalen kimppuun akkukäyttöisen rälläkän voimin. Kolmas rosvo puolestaan odottaa Yamahan Tmaxin selässä tilanteen etenemistä.

Reilussa minuutissa rälläkkämies saa murrettua etupyörän lukituksen, ja sitten Tmaxin selässä ollut kaveri auttaa ohjauslukon murtamisella, johon ei lopulta kulu kuin pari sekuntia kovan väännön ja potkun auttamina.

Vaikka Ducatin varashälytin pitää melkoista elämää ja kipinät sinkoilevat rälläkästä, ohikulkeva nuoripari ei juuri silmiään lotkauta tapahtuneen vuoksi.

Tmaxin kuljettaja työntää jalalla Ducatia eteenpäin murrosta vastanneen kaverin hypättyä kuskin paikalle. Porukka ajaa jonkin matkan päähän ja työstää ilmeisesti edelleen tarttuilevaa ohjausta sekä varmistaa, ettei pyörässä ole seurantalaitetta.

Videon postasi Facebookiin Usama Patel, joka kertoi saaneensa sen WhatsAppin messengerin kautta. Asiasta kertoi ensin Visordown, ja videon näet alla, mikäli sitä ei poisteta Facebookista. Facebook-linkki varmuuden vuoksi tässä.