Park My Fine on pysäköintialalla työskentelevän henkilön oivallus. Tim Bealey tuli ajatelleeksi, että täytyy olla olemassa tapa auttaa kansakunnan kuljettajia maksamaan heidän joka kuukausi tilittämänsä 30 miljoonan punnan, 38 miljoonan euron parkkisakkonsa.

Bealey loi Park My Fine -sovelluksen, jonka hän sai kaupiteltua Virgin-lentoyhtiön omistajalle Richard Bransonille osaksi tämä Voom-nimistä yritystä.

– Olemme todella innoissamme julkaistuamme Park My Finen sovelluksena, joka lupaa maksaa autoilijan parkkisakot. Se on täysin uusi konsepit ja se on tehty mahdolliseksi mainosten voimin.

– Kukaan ei pidä pyäsköintisakon saamisesta, mutta Yhdistyneissä Kuningaskunnissa maksetaan joka vuosi 12 miljoonaan parkkisakkoa, joten tämä sovellus voi tehdä auttaa ihmisiä heidän elämässään. Työskentelemällä yhdessä voimme luoda ihmisvoimaa - mitä useampi ihminen käyttää sovellusta ja katsoo mainoksia, sitä isompi palkkiopotti ja sitä enemmän parkkisakkoja saamme maksettua.

Sovellus joka antaa rahaa! Milloin Suomessa?

Sovellus joka antaa rahaa! Milloin Suomessa?

Kerää krediittejä

Käyttäjät, jotka lataavat sovelluksen, voivat katsoa mainoksia parantaakseen mahdollisuuksiaan saada sakkonsa maksettua. Mitä enemmän mainoksia käyttäjä katsoo, sitä parempi mahdollisuus heillä on voittaa parkkisakkonsa maksu. Jokainen katsottu mainos toimii kuin luotto, joka menee päivittäiselle tilille. Voitettuaan käyttäjällä on 24 tuntia aikaa ottaa yhteyttä ja saada sakkonsa maksettua.

He, joilla ei vielä ole sakkoa riesanaan, voivat kuitenkin käyttää sovellusta katsoakseen mainoksia ja kerätäkseen krediittejä ja sitten rahastaa ne, jos saavat sakon tien päällä.

– Mainostajat hyötyvät fokusoidusta yleisöstä, jolloin he voivat saavuttaa helposti kaikki tien päällä liikkuvat erilaiset ryhmät. Sovellus kattaa laajan demografisen ryhmän, joka mahdollistaa minkä tahansa tuotteen kohdentamisen oikealle kohderyhmälle täyden koon interaktiivisena videona, natiivimainontana, väli-ikkunoina ja bannerimainoksina, Tim Bealey totetaa Voomin tiedotteessa.

Toivottavasti joku kehittää Suomeen vastaavan sovelluksen ja muistaa myös moottoripyöräilijäiden olemassaolon. Brittien Park My Fine toimii sekä Android- että IOS-laitteissa. Jos haluat tietää sovelluksesta enemmän, voit vierailla Park My Finen kotisivuilla.