Peli on saatavilla kesäkuussa, Gamestop Italian myymälöistä ja nettikaupoista, ja se on toteutettu seuraaville järjestelmille: PlayStation4, Xbox Onelle ja Windows PC/STEAMille. Pelissä on mukana 39 pyörämallia, uusi Misano World Circuit "Marco Simoncelli" -rata sekä ensimmäistä kertaa videopelissä on mukana myös Ducatin museo, kerrotaan Ducatin tiedotteessa.

Pelissä on mukana 39 eri Ducati-mallia, joista 29 ei ole aiemmin nähty tällaisissa yhteyksissä. Pyörät edustavat seitsemää eri aikakautta 1950-luvulta lähtien. Voit ajaa kilpaa legendaarisella vuosimallin 1958 125 Desmolla tai 1970-mallin Pantahilla, kauniilla vuosimallin 1980 750 F1:llä mutta myös kaikkien aikojen ensimmäisellä 900-kuutioisella Monster 1990:lla tai erilaisilla nakumallin variaatioilla kun isotehoisella Moster S4RS Tricolorella. 

Superbiket ovat tietysti mukana ja niihin kuuluu mm. vuosimallin 2000 848 sekä tietysti 1199 Panigale Superleggera, kuten myös Desmosedici GP15, jota ajoi Andrea Dovizioso sekä monta muuta Ducatin merkittävää mallia.

 

Kilpaa voi ajaa viidellä katuradalla eli Stelvio Parkissa, Kanto Templesissä, Sierra Nevadassa, Ranskan Rivieralla ja Pohjois-Walesissa. Lisäksi mukana on kahdeksan uskollisesti mallinnettua kilparataa, joita ovat Imola, Potrero de Los Funes, Alméria, Road America, Magny Cours, Donington ja Sugo.

Ducati-faneille tärkein osuus on tietysti Misano World Circuit "Marco Simoncelli", monen legendaarisen kisan tapahtumapaikka. Mutta mukana on myös yhdeksän World Ducati Weekin eri editiota.

Pelistä lisää tietoa täältä.