Sipooaa perjantaina 6.5. kello 11.12 oli tapahtunut Spjutsunditiellä moottoripyörän ja henkilöauton välinen kolari. Paikalla oli myös useita pelastuslaitoksen yksiköitä, sekä Finnhemsin lääkärihelikopteri. Paikalle tulleelle poliisipartiolle selvisi, että moottoripyöräilijä oli oikealle kaartuvassa mutkassa ilmeisesti menettänyt moottoripyöränsä hallinnan ja ajautunut vastaantulevien kaistalle, jolloin hän oli törmännyt vastaan tulleen henkilöauton keulaan.

Autoilija kertoi, että oli yrittänyt väistää jo kyljelleen kaatunutta, vastaantulevaa moottoripyörää ohjaten henkilöautonsa ulos tieltä, mutta lyhyen reagointimatkan vuoksi ei ollut täysin ehtinyt väistää, vaan moottoripyörä oli törmännyt autoon. Moottoripyöräilijä oli ollut tapahtuneen jälkeen tajuton, mutta palannut tajuihinsa ja kuljetettu Töölön sairaalaan jatkohoitoon.

Nurmijärvellä puolestaan noin kello 16.45 aikoihin moottoripyöräilijä oli suistunut Kiljavantieltä ja loukkaantunut. Autoilija teki havainnon Kiljavantiellä olevasta sorasta ja jäljistä, mistä hän oli päätellyt jonkun suistuneen ulos tieltä. Autoilija oli havainnut, että Kiljavantien pientareelta noin kaksi metriä alaspäin rinteessä, ajoradan ja kevyenliikenteen väylän välissä oli moottoripyörä kaatuneena ja vieressä loukkaantunut nainen.

Nainen oli tajuttomana. Autoilija hälytti paikalle apua. Moottoripyörää kuljettanut nainen oli tullut tajuihinsa. Kuljettajaa ei pystytty puhuttamaan tapahtumapaikalla. Hänet toimitettiin Töölön sairaalaan.

Molempia tapahtumia tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.