Lauantaina 7.5.2016 klo 18.25 Kurikan kaupunkiin kuuluvan Jalasjärven keskustassa nuori moottoripyörää kuljettanut mieshenkilö loukkaantui törmättyään vasemmalle kääntyneen pakettiauton kylkeen. Silminnäkijän mukaan pakettiauto oli kääntynyt Keskustieltä Koulutielle, kun vastakkaisesta suunnasta oli saapunut huomattavalla ajonopeudella moottoripyörä, joka oli törmännyt rajusti pakettiauton kylkeen. Ajoneuvot vaurioituivat törmäyksessä pahoin ja moottoripyörän kuljettaja toimitettiin sairaalahoitoon.

Sekä Ilkan että tänään poliisin uutisoinnissa todetaan "moottoripyöräilijä törmäsi", eikä niin, että autoilija kääntyi moottoripyöräilijän eteen, kuten asia ilmeisesti pitäisi uutisoida.

Toimitus ei tietenkään nähnyt tapahtunutta, mutta on pahoillaan siitä uutisoinnin tyylistä, jolla mp-onnettomuuksia uutisoidaan. Koska automaattisesti oletetaan, että moottoripyörällä ajetaan kovaa, oletetaan myös motoristi automaattisesti syylliseksi. Näkemystä tukee tietysti vielä silminnäkijän huomaama "huomattavalla" nopeudella lähestyvä moottoripyörä.