X-Fighters-kisaan Madridissa kesäkuun 24. päivänä pääsi ensi kertaa mukaan äänestyksen tai tuomariäänien kautta kaksi "Novilleroa".

Äänestys päättyi tänään kello 12., ja se oli tiukka. STF:n fanit kokosivat voimansa, ja varmistivat suomalaisen kisaanpääsyn. FST:n jäsenet seurasivat tiukasti äänestyksen kulkua ja tuloksen ratkettua onnittelivat  Ranskassa parhaillaan treenaamassa olevaa Westbergiä.

– Kova treenaaminen jatkuu Suomessa juhannuksena pidettäviin kisoihin asti, Westberg hehkuttaa puhelimessa ja kiittää samalla kaikkia äänestäjiään. 

– Pakko kiittää ihan kaikkia, ketkä ovat alusta lähtien nähneet päivityksen, ja jakaneet sitä. Ensinnäkin lukeneet sen. Kiitokset kaikille, jotka ovat äänestäneet minua, jakaneet joka postia, tykänneet siitä ja uskoneet alusta asti, että STF:stä pystyy nousemaan yksi kuski kisaan. Nyt tarvitsee vaan päästä keikalta kotiin. Olen tällä hetkellä Ranskassa. Kunhan pääsen täältä kotiin, niin treenataan koko kesäkuu että päästään näyttämään sitten taidot sinne juhannuksena.

Sebastian Westberg pääsi siis mukaan faniäänin. 

Sebastianin Facebook-sivulle käy tiesi tästä ja täältä voit kuunnella puhelun, jossa mies kertoo kisaan pääsystään SFT:n kavereilleen.

Edit 13.5. klo 16.49: korjattu varmistunut siitä, että Sebastian pääsi mukaan faniäänin.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Käy äänestämässä Stunt Freaksien Sebastian Westberg mukaan X-Fighters-kisaan Madridissa

Stunts Freak Teamin hyppyhurjapäät esittelyssä