63-vuotias Roland Goff löytyi kiinnijuuttuneena vuosimallin 2003 Honda VTX1300 -moottoripyöränsä alta ojasta läheltä hänen Brooksin piirikunnassa sijaitsevaa kotiaan.

Poliisin mukaan hän taisteli elämästään kahdeksan päivää, kunnes hänet löydettiin keskiviikkoiltapäivänä. Goffin ystävä löysi hänet ojasta ja hälytti poliisin. Ystävä oli huomannut, että Goff oli loistanut poissaolollaan sosiaalisesta mediasta jo noin viisi päivää, joten hän lähti etsimään tätä.

Goff kertoi poliisille, että viimeinen asia, minkä hän muistaa on, että hän ajoi ennen pimeän tuloa tiistaina 17. toukokuuta ulos hiekkatieltä. Hänen oikea jalkansa oli ollut juuttuneena moottoripyörän alle, ja hän oli pysynyt hengissä syömällä kaiken mahdollisen ympäriltään. Hän oli myös rukoillut sadetta ja juonut sadevettä.

Hän on tällä hetkellä stabiilissa tilassa, mutta oli löydettäessä jo erittäin kuivunut. Lääkäri kertoi WCTV:lle, että miehen haavat todistavat, että hän on viettänyt useita päiviä paikalla.

Poliisin kommentti asiaan oli, että on uskomatonta, että Goff oli hengissä ruuan ja juomisen puutteen sekä viimeaikaisen sään vuoksi. Lääkäri totesi, että Goffin oikea jalka oli löydettäessä erittäin huonossa kunnossa, mutta että hänellä on hyvät mahdollisuudet saada säilyttää jalkansa.