Päivä startataan aamukahveilla Café Carusellissa, Helsingin Kaivopuistossa klo 8-10. Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaosto tarjoaa pullakahvit kaikille moottoripyörällä saapuville! Tule paikalle tapaamaan muita motoristeja ja kuulemaan alan kuulumiset.

Päivän aikana teemaan liittyviä tapahtumia on myös muualla Suomessa – kysy oman pyörämerkkisi jälleenmyyjältä!

Tapahtuman kummina laulaja Robin

Tapahtuman kummi on tänä vuonna laulaja Robin Packalen. Elokuussa 18 vuotta täyttävällä Robinilla on sekä mopoauto että kevytmoottoripyörä.

– Aion korottaa korttini moottoripyöräkortiksi heti kun ehdin. Tuntuu vain hullulta mennä uudelleen samoille tunneille, joilla on jo ollut. Kortin korottamisen pitäisi olla helpompaa, hän sanoo.

Moottoripyörä on Robinille sekä harrastusväline että kulkupeli.

– Nauhoitamme albumit yleensä kesällä, ja menen aina studiolle prätkällä samoin kuin salille. Ajelen myös huvikseni kavereiden kanssa. Mopoautolla ei tule oikein huvikseen ajeltua, Robin nauraa.

Prätkällä töihin -päivä on Robinin mielestä loistava idea. Hän toivottaa hyvää ajokesää ja turvallisuutta.

– Täytyy muistaa, että kohtaamisissa auton kanssa prätkä jää toiseksi.

Prätkällä Töihin -päivän järjestää Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaosto, jonka jäseniä ovat BMW Suomi Oy, Brandt Oy Ab, Elfving Oy, Harley-Davidson Nordic, Konekesko Oy, KTM Nordic, Sumeko Oy ja Suzuki International Europe GmbH Suomen sivuliike.

Lisätietoja Motokuumeen kotisivuilta. Voit myös ilmoittaa osallistumisestasi ja haastaa kavereitasi mukaan Motokuumeen Facebook-sivuilla.

Edit 31.5.2016 klo 10.23: korjattu viallinen Facebook-linkki.