Poliisin tiedotteen mukaan hätäkeskus sai kello 00.37 lauantain puolella ilmoituksen epäillystä rattijuopumuksesta Tampereella Hervannan alueella. Poliisipartio havaitsi, että Opiskelijankadulla oli auto pysähtynyt keskelle tietä.

Paikan päällä asian selvittelyssä kävi ilmi, että henkilöauto oli kolaroinut moottoripyörän kanssa. Selvisi myös, että kyseessä oli sama moottoripyörä josta oli hetkeä aikaisemmin ilmoitettu hätäkeskukseen.Sivullisten kertomana kävi ilmi, että moottoripyörä oli tullut kovalla vauhdilla Opiskelijankatua pitkin idän suunnasta ja törmännyt kulkusuunnassaan vasemmalle kääntyneeseen henkilöautoon. Henkilöauton kuljettaja ei ollut ehtinyt tehdä minkäänlaista väistöliikettä moottoripyörän kovasta vauhdista johtuen.

Moottoripyörän kuljettaja oli lentänyt törmäyspaikalta noin 23 metrin päähän. Paikkakuntalaisella 1990-luvulla syntyneellä kuljettajalla ei ollut löydettäessä kypärää päässään. Kuljettajalla oli havaittavissa ympäri vartaloa erilaisia ruhjevammoja sekä haavoja.

Miehelle suoritettiin seulonta-alkometripuhallus, jonka tulos 1,86 promillea. Lisäksi kävi ilmi, että miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Ambulanssi kuljetti miehen Acutaan jatkohoitoa saamaan. Henkilöauton kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä.

Moottoripyörän kuljettajan osalta tapahtumia tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.