NCCR:n toimialueena on periaatteessa koko Eurooppa.

Jens ja Birgit Krüperilla (NCCR:n omistajat) sekä Erik Buell Motorcyclesilla, EBR:llä on ollut liiketoimintasuhde jo yli 15 vuoden ajan, kertoo EBR Motorcyclesin hallituksen puheenjohtaja ja pääjohtaja Steve Smith. – Nyt kun menemme eteenpäin EBR Motorcyclesissa uuden omistajan ja johdon turvin, on tärkeää, että palautamme luottamuksen tähän amerikkalaiseen sporttipyöräbrändiin. Talous- ja liiketoimintaympäristöt USA:ssa ja ympäri maailman luovat haasteita, ja valmistavat yritykset ovat joskus vaikeitten päätösten edessä, sellaisten, jotka vaikuttavat heidän asiakkaisiinsa ja toimittajiinsa. Tämä oli tilanne viime vuonna, kun EBR lopetti odottamattomasti toimintansa, ja oli poissa pelistä suurimman osan vuotta. Nyt EBR Motorcycles on taas jaloillaan ja toiminnassa sekä on valmistanut maaliskuun 16. päivästä lähtien mallivuoden 2016 1190RX- ja 1190SX-pyöriä.

EBR Motorcyclesin tiedotteen mukaan yrityksen suurin haaste on tyydyttää vahva kotimainen kysyntä USA:ssa. EBR:n paluuta on odotettu, ja se on muuntumassa kasvavaksi myynniksi, joka näyttää ylittävän tämänvuotisen tarjonnan. Yleensä tiedotteiden sisältö varsinkin tämäntyyppisissä tapauksessa on täynnä ylisanoja, kuten vaikuttaa olevan nytkin, mutta toivomme tietysti parasta EBR Motorcyclesille.

Yrityksen tekninen johtaja Erik Buell toteaa, että EBR:llä ei vielä ole Euronormien mukaisia pyöriä myytävänä, mutta näkee NCCR:n roolin siinäkin mielessä tärkeänä, että se ylläpitää ja huoltaa EBR:n pyörät - ja säilyttää asiakaskunnan - sitä aikaa odottamaan, kun EBR saa markkinoillemme sopivat pyörät valmiiksi.

Erik Buell aloitti omaa nimeään kantavien pyörien valmistuksen 1983. Sen jälkeen yli puolet pyöristä on myyty muualle kuin Yhdysvaltoihin. Kappalemääräisesti pyöriä on myyty yksinomaan Eurooppaan kymmeniätuhansia, joten ruotsalaisella NCCR:llä lienee käsissään järkevää liiketoimintaa.

EBR Motorcycles tekee kovasti töitä rakentaakseen eurooppalaisille markkinoille sopivan atleettisen ja suorituskykykeskeisen pyörän, joka maksimoi kuljettajan kyvyt. Syynä on jo se, että yrityksessä tiedostetaan, että Eurooppa on kyseisten pyörien suurkulutusaluetta. NCCR:llä ollaan antamassa isoa roolia asiakaskunnan ylläpidossa.

Lisätietoja NCCR:n kotisivuilta.