“Riding Morocco: Chasing the Dakar”, alkaa Marokosta Marrakesistä tuon kaikkien aikojen hurjimman moottoripyörärallin alkusijoilta ja päättyy vuorten ja jokien jälkeen Marokon Saharaan. Laura Csortan ja  Christophe Barriere-Varju kertovat siinä kokemuksistaan huikean matkan aikana sekä ihmisistä, joita ovat tavanneet. Matkalla nähdään myös hienoja maisemia ja mielenkiintoisia näkymiä

Christophe jakaa laajaa osaamistaan ja demoaa myös ammattimaista off-road-ajoa. Kanttia miehellä on neljän Paris-Dakar-kisoihin osallistumistensa jäljiltä riittävästi. Hän ajaa manuaalivaihteisella Africa Twinillä, kun Lauralla taas on käytössään DCT-automaattivaihteistolla varustettu versio.

Luvassa pitäisi olla todella viihdyttävä ohjelma seikkailuineen ja haasteineen. Suomessa ohjelman pitäisi näkyä 25.6. kello 18.10 National Geographicin kanavalta.

Moottoripyörävalmistaja Honda on ollut mukana hankkeessa antamalla siihen kaksi African Twiniä sekä niiden ylläpidon ja huollon. Lisätietoja ohjelmasta National Geographic Channelin sivustolta.