Meteorologit olivat ennustaneet lauantaille jatkuvaa sadetta ja iltapäivällä lähes myrskytuulta. Valitettavasti ennusteet osuivat oikeaan. Koko päivän jatkunut sade teki jaksoista monta luokkaa vaikeampia kuin niitä suunnitellessa oli tarkoitus. Tuuli yltyi erittäin voimakkaaksi palkintojenjaon aikaan.

HäMK:n Timo Myöhänen on voittanut kaudella jo kaksi osakisaa ja nyt tuli kolmas melko selvällä erolla Jussi Haapaseen. Yhteispisteissä ero on vain kymmenen pinnaa eli kaikki on vielä auki. MP-taidon Mika Kivelä hallitsi harjoitusalueensa maaston kolmanneksi parhaiten. Ero Myöhäseen ja Haapaseen oli se aika normaali.

Tänään ajettiin isoilla pisteillä, ero Haapasen ja Kivelän välillä oli melkein 30 pistettä. Henry Vierimaa myös MP-taito ajoi hienosti neljänneksi ja paransi selvästi yhteistulostaan. Henkka joutui jättämään yhden osakilpailun väliin sairauden takia. Jyväskylän J.Karjalaiset ja (Mustat Lasit) seuraavina. MP-taidon Ossi Jahn, Leevi Lindqvist ja Sami Kymäläinen täydensivät muut sijat.

A-luokka

Jämsän Mikko Mäkelä on hallinnut a-luokkaa. Tänään kisa meni tiukaksi nuoren mp-taitolaisen Niko Nurmion kanssa, lopuksi eroa yksi piste. HäMK:n Lari Seppälä myös palkintopallilla.

B-luokka

MP-taidon Antti Sirkiän harjoitteluinto toi kotivoiton. Aikaisemmat osat voittanut Tervakosken Ilkka Oittinen jäi kakkoseksi ja MP-taidon Lari Rantanen teki harvinaisen vierailun Suomen-Cup tasolle ja kolmas.

”Huru-ukot”

Tervakoskiset ottivat kaksoisvoiton; Ari Kyöstilä ykkönen ja Jörgen Nylund kakkonen, Jani Grönholm puolusti kerhon mainetta kolmantena.

Super-Cup

Täälläkin Tervakoski/MP-taito kisaa. Ykkönen Max Angelma Terva ja kakkonen sarjajohtaja Mikko von Plato MP-taito.

Kilpailun johtaja Jukka Parkkonen kiitteli vapaaehtoisia uhrautumisesta paikallaoloon tuntikausien sateessa ja tuulessa. Hän jakoi kiitokset myös buffetin pitäjille ja tuloslaskennalle sekä kaikille kisailijoille.

Seuraava SM-kisa järjestetään heinäkuun loppupuolella Salossa. Lisää aiheesta Moottoriurheilu.tv:n sivuilta