Imgurista ja Redditistä löytyviä kuvia saattelee Frostymanin teksti, jossa hän toivoo omatekemänsä 50 cc mopedin isnpiroivan jotakuta.

Hän on joka tapauksessa ensin luonnostellut pyörän paperille. Projekti on edennyt tuuman metalliputken ostamisella, josta hän on taivutellut rungon ruuvipuristimessa vasaran avulla ja sitten hitsannut osat yhteen. Seuraavaksi oli vuorossa moottorin asentaminen runkoon - se taas vaati kiinnikkeiden tekemistä.

Ei ihan Nortonin runko, mutta yritystä on...

Ei ihan Nortonin runko, mutta yritystä on...

Metallilevy ja vaahtomuovikääre käyvät istuimesta ja propaanisäiliöt ovat mukana vain näön vuoksi. Bensatankki puolestaan sijaitsee rungon sisällä.

Siniset purkit näön vuoksi.

Siniset purkit näön vuoksi.

Lokasuojat mies sai näyttämään kovia kokeneilta käyttämällä epämääräisiä metallinpaloja. Hän kun pitää yksityiskohdista.

Lokasuojissä pitää olla särmää.

Lokasuojissä pitää olla särmää.

Keinuhaarukka onkin sitten luku erikseen. Kyseessä on jäykkäperäinen rakenne, joten mikä ensikatsomalta näyttää heikoimmalta lenkiltä, eli ketju, niin sen lenkit on hitsattu yhteen.

Istuindesigniä.

Istuindesigniä.

Mies lopettaa selostuksensa toteamalla, että "mikäli jollain on jotain kysyttävää projektin tästä osasta, niin, kysy vain".

Etupään mallailua.

Etupään mallailua.

Ne jarrut voisivat ehkä tehdä tästä pyörästä vähän uskottavamman, vaikka onneksi 50 cc moottorilla ei nyt vielä kovin koviin huippunopeuksiin ylletä.

Mutta 10 vuoden kuluttua tämän miehen rakentamat pyörät voivatkin sitten olla jo jotain muuta! Harjoitus tekee mestarin ja tekemällä oppii. Löydät kuvat myös Imgurista täältä ja Redditistä täältä. Ja joka tapauksessa laite on omaperäisen ja karun näköinen.

Tässä on jo melko valmis pyörä.

Tässä on jo melko valmis pyörä.