Taste of Joy on jo saatavilla Applen iOS-sovelluskaupasta, ja on piakkoin tulossa myös Androidille. Ducatin tiedotteen mukaan sovellus on tarkoitettu heille, jotka rakastavat moottoripyöräilyä ja katuruokaa.

Sovellus sisältää 150 ruokapaikan osoitteet Italiassa pohjoisesta etelään. Ravintoloita, kioskeja, pubeja, turistifarmeja, baareja sekä paljon muuta. Taste of Joy on opas, joka auttaa sinua tutkimaan Italiaa, kun etsit uusia makuja ja vihjeitä heiltä, jotka elävät, hengittävät, luovat ja uudelleenkeksivät katuruokaa joka päivä.

Tavoitteena on ollut osoittaa kulkijalle sopiva paikka kunkin alueen ruokaperinteestä etnisestä kebabista hampurilaisiin, kala- ja muihin paikallisiin herkkuruokiin.

Sovelluksen reittiopas puolestaan voi viedä sinut vaikka lyhyttä reittiä pitkin Tyrrhenan rannikkoa Calabriassa, joka on täynnä yllätyksiä ja kätkettyjä aarteita tai Sisiliassa pitkin saaren etelärannikkoa Ericestä Ragusaan historiallista seutua Magna Greciasta Risorgimentoon ja tähän päivään. Matkalla, jossa paikallisen ruokaperinteen rikkaus tyydyttää vaativimmankin maun.

Rikkana rokassa sovelluksesta tosiaan löytyvät myös kaikki Italian bensapumput, joten ruuan ja kulttuurin lisäksi polttoaineen saantikin on turvattu. 

Sovelluksen voi ladata suoraan Applen App Storesta tai sitä varten tehdyltä sivustolta täältä.