Videolla "chaseontwowheels"-nimimerkin suojissa toimiva henkilö kertoo, millainen moottoripyörä on hyvä Pokemon-jahtiin, ja miten se pitää varustaa optimaaliseen ötököiden metsästykseen.

Hämmentävää kyllä, hän päätyy ratkaisuun käyttää tallissaan majailevaa supermotopyörää ajojahdissa. Ratkaisu on hyvin perusteltu, sillä supermotolla selviää maastossa ja kaikenlaisissa tieltä poikkeamisissa paljon paremmin kuin esimerkiksi sport-pyörällä.

Hän myös toteaa, että moottoripyörä on ylivertainen Pokemonien, ja varsinkin harvinaisten sellaisten jäljityksessä, koska sillä ehtii saalistaa nopeasti paljon isomman alueen.

Samalla hän varoittaa, ettei pidä pelata peliä ja ajaa moottoripyörällä samaan aikaan. "Se on äärimmäisen typerää ja voi johtaa loukkaantumiseesi". Oikea tapa on siis hälytysäänen kuullessaan ajaa rauhassa tien sivuun ja tarkastaa tilanne. 

Katso video, ja kerro meillekin, mitä mieltä tästä olet: Pokemoninmetsästystä moottoripyörällä vai ei, ja millaisin speksein?

Mikäli video ei näy alla, katso se tästä linkistä.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Poliisi ja Liikenneturva varoittavat pokemonien metsästäjistä ja metsästyksestä liikenteessä