Onnettomuudessa olkapäänsä loukanneen Nikon toipuminen on ollut nopeaa ja hän voittikin seuraavan, Albaceten radalla ajetun osakilpailun, mutta Superbike EM -sarjassa kilpailemisen jatkon takaaminen riippuu paljolti siitä, että pyörän korjauskulut saadaan maksettua. Niko Mäkinen johtaa tällä hetkellä Superbike EM -sarjan Privateers-luokkaa ja koko sarjan voitto kauden päätteeksi avaisi ovia ja olisi merkittävä askel tämän suomalaisen nuorukaisen uralla.

Niko Mäkinen - SuperbikeNyt

Nikon taustajoukot lanseeraavatkin tukikampanjan, jonka avulla tavoitellaan taata menestyksekkään uran jatko. Kaikki kynnelle kykenevät haastetaan mukaan talkoisiin, joiden tavoite on varmistaa jatko Nikon matkalle kohti unelmaansa.

– Kilpaileminen ratamoottoripyöräilyn kansainvälisellä tasolla on ollut minulle unelma aivan pikkupojasta lähtien. Tämä kausi on ollut todella hieno ja menestyksekäs ja olisi suuri pettymys ja voimavarojen turha uhraus, jos sarjassa jatkaminen tulisi mahdottomaksi, Niko toteaa.

Ostamalla yhden ”Niko Racing #33 SUPPORT” – tarran, tuet Niko Mäkisen pyörän korjauskustannuksia 30 eurolla ja autat häntä kohti Superbike EM Privateers-sarjan voittoa.

Vaikeasta tilanteesta huolimatta nuorukainen katsoo kuitenkin tulevaan luottavaisesti ja on kiitollinen jo saamastaan tuesta.

– On ollut aivan mieletöntä huomata kuinka ihmiset ovat kannustaneet minua niin innoissaan ja olen tosi kiitollinen kaikesta, mihin taustajoukot ovat jo tähän asti pystyneet venymään mahdollistaen pääsyn toteuttamaan unelmaani. Toivotaan, että tämä tarina ei päättyisi vielä tähän.

Superbike EM-sarjan seuraava, kauden kolmanneksi viimeinen osakilpailu, ajetaan 28.8. Algarven radalla Portugalissa.

Niko Racing #33 SUPPORT -tarran voit tilata täältä. Lisätietoja Nikon Facebook-sivuilta sekä kotisivuilta.

Motouutiset näyttää esimerkkiä, ja tilaa tarran. Toivomme myös lukijoidemme tekevän samoin. Autetaan Niko uraa jatkumaan ja sarjansa voittoon!

Video Nikon onnettomuudesta tämän linkin takana. Itse tapahtuma noin 1:30 kohdalla.