Lauantain kello 17 aikoihin poliisi sai tiedon, että yksi Pontiac Sedan, yksi Camaro ja vähintään kaksi moottoripyörää ajoivat rämäpäisesti valtatie 30:ntä yrittäen töniä toisiaan.

Lopulta vuosimallin 2008 Pontiac sedanilla matkassa ollut onnistui osumaan Harley-Davidsoniin, kaataen moottoripyörän kuljettajan ja matkustajan liukumaan pitkin valtatietä, Oregonin poliisi kertoi.

Moottoripyörällä matkassa ollut Kelly Snyder, ikä 41 vuotta sekä hänen matkustajansa vietiin sairaalaan. Heidän odotetaan selviävän vammoistaan.

Autot jatkoivat pohjoiseen valtatietä, ja silminnäkijät kertovat, että heitä seurasi joku moottoripyörällä. Scappoosen poliisi pysäytti autoilijat. Pontiacin kuljettaja, 28-vuotias Justin Willard pidätettiin epäiltynä kahdesta pahoinpitelystä ja levottomasta ajamisesta, pakenemisesta jne. Hänen autossaan ei myöskään ollut vakuutusta ja hänen korttinsa oli kuivumassa.

Camaron kuljettaja, 34-vuotias Brandon Goodson pidätettiin puolestaan levottomasta ajamisesta sekä hyllytetyllä ajokortilla ja vakuuttamattomalla autolla ajamisesta. 

Poliisi etsii silminnäkijämoottoripyöräilijää kuullakseen tämän version tapahtuneesta. Asiasta kertoi Oregonin poliisi.