Skully yrittää hakeutua konkurssiin yhdysvaltalaisen Chapter 7 -menettelyn mukaan. Ilmoitus vaikuttaa tietenkin niihin tuhansiin ennakkotilaajiin, jotka ovat odottaneet saavansa kypärän. 

Chapter 7 konkurssimenettelyssä oikeus voi määrätä luotetun henkilön hoitamaan yrityksen alasajoa. Se merkitsee myös sitä, että ensisijaisesti tämä henkilö huolehtii siitä, että yritykseen investoineet saavat ensimmäisenä olla jakamassa yrityksestä konkurssin yhteydessä ulossaatavia rahoja.

Vasta senjälkeen asiakkaat ja muut perijät saavat omansa pois, jos jotain vielä jää jäljelle.

Voi olla, että tässä tapauksessa heidät, jotka ovat tilanneet kypäränsä Indiegogon kampanjan kautta, lasketaan mukaan yritykseen vakuudettomasti sijoittaneiden joukkoon. Hehän eivät sinänsä osta kypärää, vaan sijoittavat joukkorahoitusoperaattorin kautta yritykseen, ja saavat siltä sijoituksen vastineeksi kypärän.

Valitettavasti Chapter 7:n tarkassa perijöiden nokkimisjärjestyksessä vakuudettomat sijoittajat ovat alinta kastia, ja heidän joukossaan, joille viimeeksi maksetaan jotain.

Heille, jotka tilasivat kypäränsä suoraan Skullyltä, tilanne on vielä surkeampi. He ovat aivan viimeisinä perijöitten listan järjestyksessä.

Skullyn asiakkailleen ja sijoittajilleen lähettämässä kirjeessä todetaan (lyhennetty versio):

"Skully lopettaa toimintansa

Viimeisten viikkojen aikana johtoryhmämme on työskennellyt kuumeisesti saadakseen lisärahoitusta, mutta sellaisten ennaltanäkemättömien haasteiden ja olosuhteiden vuoksi, jotka ovat olleet tavoittamattomissamme, nämä ponnistukset ovat olleet mahdottomia.

Mitä tämä tarkoittaa on se, että Skully ei enää pysty toimittamaan AR-1-kypäriä tai maksamaan rahoitusta suoraan takaisin. 

Kaikki Skullyn varallisuus on nyt panttina luotottajilla. Johtoryhmä ei tiedä, onko niillä yhtään arvoa yli vakuudellisen velan. Lisäksi emme tiedä tällä hetkellä, jääkö mitään jaettavaksi vakuudettomille rahoittajille.

Skully suunnittelee hakeutuvansa Chapter 7 konkurssimenettelyyn seuraavien muutaman viikon aikana. Saatte tiedon konkurssioikeudelta, miten nostaa vaade.

Tiimimme on pöyristynyt ja syvästi surullinen siitä, että arvostetut yhteistyökumppanimme, toimittajamme, työntekijämme ja asiakkaamme ovat joutuneet kärsimään tapahtuneesta. Ymmärrämme, että on olemassa monia vastausta vaille jääneitä kysymyksiä ja että tilanne on järkyttävä. Olemme todella pahoillamme.

Skully"

Asiasta kertoi ensin Asphalt and Rubber.

Skullyn sivut toimivat edelleen tätä kirjoitettaessa normaalisti lukuun ottamatta sitä, että tilauksia ei pysty tekemään.

Skullyn tapauksessa kysymyksiä varmasti herää siitä, mihin yhtiön joukkorahoituksen ja muiden rahoittajien kautta keräämät 15 miljoonaa dollaria oikeasti käytettiin. Siitä antaa vihiä myös perustajien ulosheitto yrityksestä jokin aika sitten.