Onnettomuudessa loukkaantui kaksi suomalaista; suojatien eteen pysähtyneen pyörän kuljettaja sekä takana ajaneen pyörän kyydissä ollut nainen. Loukkaantuneet saivat paikalla ensiapua, jonka jälkeen heidät vietiin sairaalaan. Loukkaantumisen vakavuusasteesta ei vielä ole tietoa.

Ensimmäisen pyörän kuljettaja pysähtyi suojatien eteen. Toisena ajava ei huomannut edellä ajaneen pyörän pysähtyneen ja karautti suoraan päin pysähtynyttä moottoripyörää.

Suojatiellä oli jalankulkijoita, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut. Virossa suojatien eteen pysähdytään paljon herkeämmin kuin Suomessa, siellä kunnioitetaan jalankulkijoita, kuten pitääkin.

Moottoripyörillä matkassa olleet Gospel Bikerit olivat tulossa kotiin oltuaan kaksi viikkoa Euroopan matkalla. Tavoitteena oli ehtiä kello 12 lähtevään lauttaan. Seurueen neljäs jäsen kommentoi Tallinn Clubin sivun mukaan surullisena, että "oli ehkä vähän liian kiire".

Poliisin partioauto sattui olemaan suoraan onnettomuuspaikan edessä, ja onnettomuus tallentui poliisin videolle. Video ja juttuun liittyvät kuvat löytyvät täältä.