Tapahtumassa esillä olevat lajit: Motocross, Enduro, Cross-Country, Speedway, Trial, Flat-Track ja RC-autoilu.

Japanilaisvalmisteiset Honda ja Kawasaki tuovat Nokialle laajan kattauksen tapahtuman kuvaan sopivia moottoripyöriä ja mönkijöitä. Esillä ja koeajettavissa ovat mm. isot katuendurot: Honda Africa Twin, Yamaha Super Tenere sekä Kawasaki Versys. Kaikki nämä kolme merkkiä tuovat myös näytille ja koeajettavaksi motocross- ja enduropyörämallistonsa. Tapahtumassa on erillinen koeajorata joka on auki ja käytössä koko tapahtuman ajan. Nähtävää ja koettavaa on siis runsaasti koko perheelle koko päiväksi!

Amerikassa kulttimaineeseen noussut moottoriurheilulaji Flat-Track on nyt ensimmäistä kertaa perusteellisesti esillä Pirkanmaalaiselle yleisölle, kun lajin pioneerit saapuvat Pohjanmaalta Nokialle esittelemään vauhdikasta ja helposti lähestyttävää olevaa lajia jota ajetaan 150 - 450cc kuutioisilla nelitahtisilla motocrosspyörillä mm. speedwayradoilla.

Tapahtuman päätteeksi Seinäjoen moottorikerhoa edustavat Euroopan kärkinimiin lukeutuvat flat-track miehet ja juniorit näyttävät kiinnostuneille missä lajissa on kyse.

- Lähdimme rakentamaan Nokialle uudenlaista moottorikerhojen yhteistyöhön perustuvaa tapahtumaa jossa sekä jo harrastavilla että harrastuksen aloittamista harkitsevilla olisi tarjolla helposti lähestyttävissä oleva mahdollisuus tulla hankkimaan lisätietoa ja kokeilemaan eri lajeja saman päivän aikana, kertoo tapahtuman pääjärjestäjä Juuso Valtakari.

Matkan varrella tapahtuman tarjonta on laajentunut valtavasti kun yhteistyökumppani toisensa jälkeen on ilmoittanut kiinnostuksensa olla mukana rakentamassa vahvaa tulevaisuutta suomalaiselle moottoriurheilulle. Kokemista ja nähtävää on runsaasti niin katu- kuin myös offroadprätkäilijöille.

– Viimeisimpänä ja erittäin mielenkiintoisena lisäyksenä on tämä Hondan sekä Kawasakin moottoripyörien esittely ja koeajomahdollisuus mikä täydentää mahtavan yhteistyössä toteutetun koko perheen moottoriurheilupäivän Nokialla, Valtakari lopettaa.

Tapahtuma järjestetään Nokian Motocross-radalla lauantaina 27.8. klo. 10.00 - 17.00. Koko tapahtuman ajan tarjolla yleisölle maukasta syötävää ja juotavaa. Sijainti, katso kartta täältä.