Ensimmäinen kuuden äänenvaimentimen erä huutokaupataan Silverstonen GP-kisan yhteydessä Englannissa torstaina 1. syyskuuta Two Wheels for Life -tapahtuman yhteydessä. Two Wheels for Life on hyväntekeväisyysjärjestö, joka on keskittynyt auttamaan vaikeasti saavutettavien kylien asukkien terveydenhuollon parantamiseksi Afrikassa. Se tunnettiin aiemmin nimellä Riders for Health. 

Huutokaupattavat slipon-vaimentimet ovat - kaksi kutakin - Ducati Multistrada 1200 -malliin, Yamaha YZF-R1:een, yksi BMW S 1000 RR:ään ja yksi KTM 1290 Super Duke R:ään.

Kyse on tietysti keräilijöille suunnatusita kohteista, joten niissä on Akrapovičin 25-vuotislogo ja signeeraus sekä numerointi. Vaimentimet on valmistettu ultraohuesta titaanista, ja ne on maalattu mustiksi. Osassa osista on nanopinnoite varmistamaan sen, että ne säilyvät kuin uusina käytössäkin - sikäli kuin niitä koskaan käytetään. Vaimentimet ovat sekä EC- että ECE-hyväksyttyjä.

Jokaisen vaimentimen on vielä signeerannut MotoGP-kuljettaja. Andrea Dovizioso ja kaksinkertainen maailmanmestari Casey Stoner ovat signeeranneet Ducati Multistrada 1200:n vaimentimet Ducatin Tiimin puolesta ja hallitseva maailmanmestari Jorge Lorenzo sekä yhdeksänkertainen maailmanmestari Valentino Rossi Movistar Yamaha MotoGP tiimistä ovat puolestaan lisänneet allekirjoituksensaYamaha YZF-R1:n vaimentimiin. Moto3 kisaa johtava Brad Binder Red Bull KTM Ajo Motorsport -tiimistä on kirjoittanut nimensä KTM 1290 Super Duke R:n vaimentimeen ja kolminkertaisen maailmanmestarin Loris Capirossin kädenjälki löytyy BMW S 1000 RR:n vaimentimesta.

Akrapovič ja sen MotoGP-yhteistyökumppanit Yamaha, Ducati ja KTM:n tehdastiimi yhdessä Dornan ja BMW M:n kanssa lahjoittavat nämä vaimentimet Two Wheels of Lifelle varainhankintaa varten, Akrapovičin lehdistötiedotteessa kerrotaan.

Lisätietoja muista 25-vuotisvaimenninmalleista myöhemmin.

 

Further information about further opportunities to get your hands on one of these rare exhausts will be announced soon. Follow Akrapovič on all of its social media outlets and its website, where the Slovenian exhaust specialists will be providing the latest updates on a regular basis.

Igor Akrapovič, owner and founder of Akrapovič:
“I am delighted that we will be supporting Two Wheels for Life alongside our partners in MotoGP. This is a very important charity that has done so much for the health of people in hard-to-reach villages in Africa. The Day of Champions at the British Grand Prix is always a big event that is supported by all the MotoGP riders and this will give us a chance to show our support and provide race fans the opportunity to own a unique part of our history, whilst at the same time raising valuable funds for a very worthy cause.”


http://www.akrapovic.com/#!/motorcycle/news