Syyttäjä kertoi tiistaina että naishenkilö oli tahallaan ajanut miehen ja tämän moottoripyörän päälle, jolloin tämä oli suistunut tieltä Bexarin maakunnassa Yhdysvalloissa 10.10. 2013. Lisäksi nainen oli törmännyt kaupunkimaasturillaan tarkoituksella miehensä tyttöystävän ajamaan Range Roveriin. Naisen asianajajat väittävät tapahtumien sattuneen vahingossa.

Viranomaiset kertovat uskovansa, että tapahtuma oli tieraivoa, joka johtui siitä, että nainen oli saanut selville miehensä toisen naisen olemassaolon aiemmin.

Tyttöystävä puolestaan kertoi, että tiesi miehen olevan naimisissa, mutta että tämä oli ollut eroamassa. Mies maksoi tälle mm. rintojensuurennusleikkauksen ja osti kaksi autoa sekä vuokrasi tälle vielä talon, rakastajatar kertoi täyteen pakkautuneessa oikeussalissa.

Päälleajaneen naisen onnettomuudeksi tyttöystävä näki, tapahtuneen, ja kertoi vielä joutuneensa ajamaan ylinopeutta päästäkseen pakoon naista, joka törmäili häneen autollaan.

Naista odottaa viiden - 99 vuoden tai elinkautinen kakku, jos hänet tuomitaan. Asiasta kertoi Dallasnews. Jutun aloituskuva ei liity tapahtuneeseen.