Pyörässä on SuperLow-alusta ja Evolution 1200 V-Twin -moottori. Jousitustaa on parannettu ja renkaat uusittu. Ergonomiaa on pyritty parantamaan siten, että pyörän ajoasento sopii suoraan kaikille 155–185 cm pitkille kuljettajille. Pyörä painaa 53,5 kg vähemmän kuin kevyin Harley-Davidson Big Twin -touring-moottoripyörä.

– SuperLow 1200T on uusi moottoripyörä, jossa asiakkaidemme toiveet ja ideat näkyvät ja kuuluvat, kertoo Jennifer Gersch, Harley-Davidsonin Product Planning Manager.

– Kyseessä on hyvä esimerkki sentapaisesta pyörästä, jollaisia monet touring-pyöräilyä aloittelevat ajajat ovat koonneet itse. Teimme ergonomisia säätöjä ja lisäsimme valikoituja touring-varusteita moottoripyöräalustaan, joka on jo ennestään yksi asiakkaidemme suosikeista.

Matkavarustelua

SuperLow 1200T:n touring-ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa lukittavat sivulaukut ja irrotettava tuulisuoja. Myös satulalaukun kiinnityssarja sisältää helposti irrotettavat kiinnikkeet varustetelineen tai selkätuen asentamista varten. Takaiskunvaimentimet ovat helposti säädettävissä ennen kuormitusta matkatavaroiden ja Reduced Reach -touring-satulalla istuvan matkustajan painon mukaan, minkä lisäksi kuljettajan astinlauta on noin kolme tuumaa edempänä kuin SuperLow 883:ssa – tämä helpottaa jalan maahan laskemista ja sivuseisontatukeen ulottumista.

SuperLow 1200T:ssä hyödynnetään samaa rungon dynamiikkaa, joka kehitettiin alun perin SuperLow 883:een. Pyörässä on lukkiutumattomat jarrut ja H-D Smart -turvajärjestelmä, turva-avaimenperä sekä avaimeton käynnistys vakiovarusteina. Jarrujärjestelmässä on 300 mm:n etujarrulevy, jäykkä etujarrun satula, kaksi 34 mm:n mäntää sekä suuritehoisen alumiinisen pääsylinterin. Takajarrussa on puolestaan kaksi 38 mm:n mäntää ja levyn halkaisija on 260 mm.

Model Year 2014, MY14, Model Year 14, 2014, Sportster, 1200C, 1200 Custom, Spotster 1200 Custom

SuperLow 1200 T.

Sekä etu- että takajarruihin on asennettu metallipunosjarruputket.

Kaikkiin vuoden 2014 Sportster-malleihin tehtävä sähköisen järjestelmän päivitys käsittää digitaalisella kierroslukumittarilla varustetun analogisen nopeusmittarin, uudistetut ergonomiset käsihallintalaitteet ja johtosarjan sekä jännitesäätimen. Uusiin käsihallintalaitteisiin kuuluu muun muassa vasemmanpuolinen pääkytkin, jolla voidaan liikkua nopeusmittarin näytöissä, kuten matkamittarissa, osamatkamittarissa sekä vaihdenäytössä ja kierroslukumittarissa. Uusi öljysäiliö ja sivukannen muotoilu helpottavat puolestaan akun ja vianpaikannusjärjestelmän käyttämistä ja huoltamista.

SuperLow 1200T:n tärkeimmät ominaisuudet

 • Ilmajäähdytteinen 1200-kuutioinen Evolution® V-Twin-moottori, jossa jaksollinen epäsuora ruiskutus (ESPFI) ja vääntömomentti 96 nm / 71 ft. lbs. kierrosluvun ollessa 3750 kierrosta minuutissa. 
 • Moottori on viimeistelty mustalla jauhepinnoituksella ja kromisuojuksilla.
 • Kahden istuttava Reduced ReachTM -touring-satula siirtää ajajaa eteenpäin ja helpottaa jalkojen ylettymistä maahan. Kuormittamattomana istuimen korkeus on 702 mm.
 • Takajousituksessa on oikealla puolella kaksoisputkivaimennin ja vasemmalla puolella säädettävä emulsiovaimennin. Valintakiekon avulla on helppo tehdä säätöjä ennen kuormitusta sivulaukkuja irrottamatta ja kokonaan ilman työkaluja.
 • Etujousitus on säädetty kestämään kuorman ja matkustajan painon ajomukavuuden kärsimättä.
 • Kirkkaasta polykarbonaatista valmistettu 14-tuumainen (356 mm) irrotettava tuulisuoja voidaan sovittaa haarukkaan ajajan pituuden mukaan.
 • Kuljettajan jalan sijainti on optimoitu niin, että jalalla ulottuu helposti maahan ja sivuseisontatukeen.
 • Mustan- ja hopeanhohtoiset viisipuolaiset split-alumiinivanteet ja Michelin Scorcher 11T -touring-renkaat on suunniteltu kestämään maantieajon kuormitus.
 • Etuvilkut sijaitsevat alemmassa ohjauskolmiossa, mikä lisää ohjaustangon säätövaraa. Kromisilla tunnuksilla koristellut lukittavat sivulaukut ovat mustaa vinyyliä.
 • Tehdaskokoonpanoon kuuluvat kannattimet mahdollistavat ylimääräisen matkatavaratelineen ja selkänojalla varustetun sissybarin asentamisen.
 • Lasitäytteinen, krominen tankin medaljonki.
 • Kromattu ajovalon lippa, suuntavilkun kotelo ja kojeen runko.
 • Värit: Vivid Black, Candy Orange ja kaksisävyinen Birch White/Midnight Pearl.