EBR Motorcycles (Erik Buell Racing) on paitsi julkistamassa uusia malleja, myös jälleenrakentamassa hienoa brändiä, kerrotaan yrityksen tiedotteessa.

– Tämä uuden EBR:n jälkeinen kesä on ollut hienoa aikaa. Voitte kuvitella ne haasteet, mitä uuden yrityksen jälleenrakentamisessa on ollut, mutta olemme tehneet hienoa työtä rakentaessamme vuoden 2017 mallistoa, jonka julkistamme tällä viikolla, EBR:n omistaja Bill Melvin kertoo. – Jälleenmyyjämme ovat menestyneet pyöriemme myynnissä, ja meillä on myös uusia kauppiaita. Laatumme paranee koko ajan, toimittajasuhteemme ovat kunnossa ja katsomme tulevaisuuteen. Tänä syksynä meille tulee tarjolle jotain "nopeaa, mustaa ja matalaa", ja sen pitäisi olla hyvin kiinnostava urbaaneille katujen kulkijoille., ja edistymme kovasta laajentaessamme mallivalikoimaa 1190-sarjassa. 

Melvin myös lupaa kirkasta tulevaisuutta EBR:lle. Osana sitä on alle 10 000 taalan hintaisen malliston kehittäminen vuodelle 2018.

EBR Motorcyclesilla on luvassa jännittäviä päivityksiä, jotka tulevat pian nähtäville. Vuoden 2017 malliston lisäksi messuille tulee ensi vuoden puolivälin ja vuoden 2018 prototyyppejä. Samoin merkin nimeä kantavaa vaatemallistoa. Yritys alkaa myös rakentaa kansainvälistä jälleenmyyjäverkostoa.

Alle 10 000 dollarin mallistolla yritys pyrkinee laajentamaan asiakaskuntaansa, samoin uudella urbaanimallilla, joka enteilee kilpailijaa Harley-Davidsonille ja muille customeiden valmistajille.

Lisätietoja EBR:n kotisivuilta tai Facebook-sivuilta.