Oheisilla videoilla näkyy myös mukavien ihmisten lisäksi eniten maailmassa valmistetun moottoripyörän Honda Super Cubin variaatioita. Sitä on valmistettu jo 1950-luvulta asti, ja myyty ympäri maailmaa kaikkiaan yli 90 miljoonaa kappaletta. Ja se myy edelleenkin täyttä häkää. Honda on esitellyt siitä jopa täyssähköisen konseptin.

Oheisessa videokoosteessa näkyy myös 90-kuutioinen Honda Trail, jossa kuvista päätellen oli myös erillisestä napista päällepainettava maastovaihde. 

Myös hienot kotirouvat ajelivat Super Cubeilla elegantisti liehureunainen hattu päässään ja mekko yllään. Kypärät ja asianmukaiset ajoasut loistavat noina viattomuuden vuosikymmeninä enimmäkseen poissaolollaan.

Ja kyllä, moottoripyörä on kiinnostavampi kouluunkuljetusväline kuin Rolls-Royce. Paras veto on kuitenkin toteamus, "jos tarvitset kuitenkin neljä pyörää, niin osta kaksi Honda moottoripyörää". Mitäpäs siihen lisäämistä, paitsi nyky-Suomessa, missä siitä pian joutuu maksamaan tupla-ajoneuvoveron.

Katso video, se on mielenkiintoinen. Asiasta kertoi ensin Motorcycledaily. Mikäli kooste ei näy alla, voit katsoa sen täältä.