Angels&Devils siirtyi kivijalkakaupasta messuille ja nettiin

Angels&Devils on Petri ja Minna Ruotsalaisen kaksi vuotta sitten perustama laadukkaita goottityylisiä asusteista, kenkiä, laukkuja ja muuta sentyyppistä maahantuova yritys.

Maaliskuun alussa Hämeenlinnassa sijainnut kivijalkamyymälä sulki ovensa ja toiminta siirtyi kokonaan nettiin ja ennenkaikkea messuilla tapahtuvaan myyntiin. Viime marras-joulukuussa alkanut suunnittelu on johtanut siihen, että ensi viikonloppu on vielä vapaa, mutta siitä eteenpäin elokuun loppuun asti kalenterissa on noin 30 auto-, prätkä- ja tatskatapahtumaa tai messua ympäri Suomen, joissa Angels&Devils on paikalla. Lisäväriä tuo yhteistyö Eastway Liven kanssa, joka on Suomen suurimpia yleisötapahtumajärjestäjiä.

Viikolla Petri hoitaa yrityksen lisäksi erityislasten koulukuljetuksia Hämeenlinnassa ja vapaa-aikansa (=illat) hän istuu netissä metsästämässä uusia laadukkaita valmistajia laajentaakseen tuotevalikoimaansa.

Minnalla on oma siivousfirma, jota hän pyörittää yksin työntekijäpulan vuoksi. Kun koulut keväällä loppuvat, otetaan omat kouluikäiset lapset kyytiin ja firma perheineen suuntaa kuorma- ja asunto-auton karavaanina tapahtumasta seuraavaan. Kun messut/tapahtumat ovat ohi, niin perhe pyrkii jäämään paikkakunnalle tai lähistölle viettämään lomaa ja keräämään voimia seuraavaa viikonloppua varten.

Viime kesänä 10- ja 13-vuotiat lapset olivat matkassa ja jo odottavat tulevaa tapahtumarikasta kesää.
– Asiakaspalvelulla ja korkealla laadulla tapellaan isompia vastaan Petri tähdentää vielä lopuksi.

Kuvassa Angels&Devils´n Petri ja Minna Ruotsalainen, Angelic Showgirls´n Piia Rautio, Netta Koski ja Marie Brander

Angelic Showgirlsin Rautio on supertehopakkaus

Moottoripyöränäyttelyn muotiohjelmasta vastasi Piia Raution 2012 perustama promoottori- ja ohjelmatoimisto Angelic Showgirls, esittelemällä Angels&Devils´n tuotteita messulavalla kahteen otteeseen molempina messupäivinä.

Piian ’tallista’ löytyy 35 tyttöä ja 2 miestä. Töitä tehdään Tauskin taustatanssijoista, Elastisen musavideoon, lastenmessuista Tuska-festareille. Angelic Showgirlsin avulla hoituvat tanssijat, juontajat, promoottorit, tarjoilijat, mallit ja DJ-keikat.

Rautio itse on oikea supertehopakkaus. Forssalainen yrittäjänainen on lisäksi helsinkiläisen Open Barin ravintolapäällikkö. Kalenteri on täynnä ja tarkkaan taulutettu.

Piia Rautio vetäää Angelic Showgirlsejä monen muun asian lisäksi.

En hämmästy hetkeäkään, kun kuulin, miten Forssalaisen paikallislehden toimittajan oli käynyt, kun tämä oli yrittänyt viikon verran pysyä Raution matkassa. Hänen tavoitteenaan oli tehdä juttua Raution toiminnasta ja viikko-ohjelmasta, tämän sukkuloidessa messujen, tapahtumien, ravintolan ja kodin väliä. Lisäksi Rautio hoitaa vapaaöinään netin kautta laskutusta, aikataulutusta jne. Jo kolmantena aamuna toimittajaparka oli 07.00 parahtanu, ettei pysty/jaksa seuraamaan mukana, kun Piia oli jo salilla, käväistyään vain muutaman tunnin nukkumassa.

– Luotettavat työntekijät ovat tämän kaiken kulmakivi, selittää Rautio lämpimästi hymyillen.

Kumarran kunnioituksesta ja lupaan olla ainakin vuorokauden narisematta ’mukakiireisestä' elämästäni.