Jokiniemi Motorsin uutuutena on BMW:n mallisto

– Meillä myynti jakaantuu usean merkin kesken, sillä myymme sekä Yamahaa, Suzukia, Kawasaki että nyt myös BMW:tä. BMW on hyvä merkki, sillä se on lisännyt jatkuvasti myyntiään, ja sillä on viisi uutta mallia valikoimissaan entisten hyvin myyneiden mallien lisäksi, toimitusjohtaja Pasi Jokiniemi uskoo.

– BMW oli valikoimissamme vuoteen 2004 asti, joten nyt se on tavallaan palannut kotiin.

Pasi Jokiniemi uskoo tämän vuoden olevan aiempia parempi.

– Vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin ja erityisesti käytettyjen kauppa on sujunut hyvin.

Pasi Jokiniemi (kuvassa oikealla) uskoo BMW:n edustuksen tuovan lisää kauppaa. Motouutisten Erkki Mäki haastattelee.

Pohjoismaissa myynti lähti nousuun jo viime kesänä ja kaikki ennusmerkit ja fiilikset tukevat sitä, että tästä vuodesta tulee aiempia parempi.

Jokiniemellä on muutenkin laaja repertuaari edustuksia tasaamassa kausivaihteluja, sillä on myynnissä myös mm. moottorikelkat ja mönkijät. Lisäksi Jokiniemen koeajopyörävalikoima on ensi kesälle iso ja kattava.

– Meille on tulossa erittäin paljon koeajopyöriä. Esimerkiksi Yamahalta uudet MT 09 ja MT 07 sekä FJR 1300. BMW:ltä tulee neljä eri mallia ja lisäksi vielä Suzukin ja Kawasakin mallit.

Moto-Seinäjoelle uusia edustuksia

Moto-Seinäjoelle tuli tänä keväänä edustukseen kaksi uutuutta Hondan, Harley-Davidsonin, KTM:n ja Triumphin lisäksi. Molemmat ovat legendaarisia italialaismerkkejä. Toinen niistä on kilparadoilla mainetta niittänyt Ducati ja toinen klassisista skoottereistaan tunnettu Vespa.

Moto-Seinäjoen Jani Pirttinen kertoo, että vaikka mp-myynnillä on jo monta huonoa vuotta takanapäin, Moto-Seinäjoella menee kuitenkin hyvin.

- Tämä lauha kevät on ollut meille hyväksi, sillä uusia pyöriä on myyty jo helmikuusta lähtien. Meillä on myös todella hyvä ja laadukas merkkivalikoima, joka kiinnostaa ostajia kaikissa olosuhteissa.

Moto-Seinäjoen Jani Pirttinen iloitsee Ducatin paluusta liikkeen valikoimiin. Tässä Panigale.

- Lisäksi kun myynti takkuaa, ongelmissa ovat ensimmäisenä pienet talot, jotka pärjäävät hyvän myynnin aikana. Isot talot ovat aina vahvemmalla matkassa. Meillä on olosuhteet loistavassa kunnossa myymälärakennusta ja tuotevalikoimaa myöten, Pirttinen uskoo