Pyörä on saanut innoituksensa MotoGP voittaja YZR-M1:stä, jolla tänä vuonna ovat ajaneet Valentino Rossi ja Jorge Lorenzo. Ja YZF-R1M antaa mahdollisuuden nauttia tuon työn hedelmistä.

Aiempina syksyinä kisareplikat myytiin nopeasti loppuun. Prosessi menee niin, että mikäli haluat  vuosimallin 2017 pyörän, ilmoittaudut ostajaksi sivuston kautta. Allakuvatun prosessin jälkeen saatat päätyä omistajaksi tälle 200 hevosvoiman tehoiselle ja 180 kg:n painoiselle kisareplikalle. Sivusto, jonne voit ilmoittaa ostohalukkuutesi löytyy tämän linkin takaa.

Mikä parasta, palvelu toimii maittain, ja Finland-kohtaa klikkaamalla saat tarvittavat tiedot ja toimintaohjeet selvällä suomen kielellä. Ennakkovaraus on tehtävä ennen 28. helmikuuta 2017. Silloin sivusto sulkeutuu.

Pyörän hinta veroineen on 32 009 euroa.

Rekisteröinnissä ostajaksi täytetään ensin varauslomake ja valitaan Yamaha-jälleenmyyjä. Sen jälkeen rekisteröitymisestä tulee vahvistus ja arvio, milloin pyörä on Suomessa. Sen jälkeen otat yhteyttä kauppiaaseen ja sinulla on 14 vuorokautta aikaa tehdä kaupat. 

Kun Yamaha-jälleenmyyjäsi on vahvistanut tiedon, että olet ostanut YZF-R1M-mallin, Yamaha Motor Europe N.V. lähettää sinulle ohjeet Yamaha Racing Experience -tapahtumaan ilmoittautumiseen. Tapahtuma järjestetään kesällä 2017 ja tapahtumaan pääsevät ainoastaan YZF-R1M-omistajat.
Yamaha-jälleenmyyjäsi vahvistaa sinulle ostamasi YZF-R1M-moottoripyörän tarkan toimitusajan.

Yamaha Racing Experiencen kaksipäiväiset tapahtumat toteutetaan Euroopan tunnetuimmilla kilparadoilla, ja ne on tarkoitettu auttamaan pyörien ostajia saamaan niistä kaiken mahdollisen irti radalla. Mukana on myös Yamahan kisakuskeja opastamassa.

Lue myös tämä: Yamahan 2017 YZF-R1M ratatykki pian ennakkotilattavissa