Hyvä palaute inspiroi parantamaan

Areena on hyvä messujen pitopaikka ja  tätä hehkutti järjestävän seuran päävastuullinen eli Seinäjoen Moottoripyöräkerhon Timo Palmikin, joka oli tyytyväinen messujen sujumiseen sekä niistä saatuihin palautteisiin.

Ensi vuonna tehdään vielä pykälää paremmat messut, messuvastaava Timo Palmi uskoo.

– Maahantuojien paikalla olevista edustajista moni oli sitä mieltä että taso oli usealta osin parempi kuin Helsingin Mp-messuilla. Saimme myönteistä palautetta myös siitä, että erityisesti rakennetut pyörät olivat hyvin esillä.

– Perheelliset puolestaan olivat tyytyväisiä siihen, että täällä oli pomppulinna, joka olikin hyvin suosittu koko messujen ajan. Lisäksi lapsiperheet pääsivät hyvin liikkumaan vaunujen kanssa, kun käytävillä oli tilaa riittävästi.

– Ainahan jokaiset messut ovat tavallaan harjoittelua ja opettavat uusia asioita. Ensi vuonna tehdään taas joitakin asioita vielä tämänvuotista paremmin. Palmi uskoo.

Seinäjoen BikeFestin yhteiskävijämäärä kahdelta päivältä oli noin 6500 henkilöä, missä oli sopivasti kasvua viime vuoden 6000 verrattuna.

Raittiissa kelissä on hyvä ajaa

Jokunen rohkea saapui viikonloppuna järjestetyille Seinäjoen moottoripyöränäyttelyyn asiaankuuluvasti moottoripyörällä. Yksi heistä oli Suzuki DR 800 S:llä paikalle Alajärveltä ajanut Raimo Peltomäki.

Pikkuisen oli raitis keli alajärvisen Raimo Peltomäen mukaan, mutta mies tuli messuille kuitenkin moottoripyörällä. Haastattelijana Eija Kyllönen.

– Pikkuisen oli raitis keli, mutta ajetaanhan talvella moottorikelkoillakin, Peltomäki heitti.

– Mittariin kertyy ajokaudessa 20 000 kilometriä, ja pyrin hyödyntämään ajokauden kokonaisuudessaan heti huhtikuusta aina marraskuulle asti.

Vaikka millaisissa olosuhteissa ajaisi ja kuinka paljon tahansa, joku pistää aina kuitenkin paremmaksi. Eräänä koleana syksynä Peltomäen reissu suuntasi Imatralle Vuoksen kalastuspuistoon. Illan hämärtyessä, kun taivas vihmoi hieman räntää, ja mies pystytti telttaa itsekseen, paikalle saapui yllättäen nainen polkupyörällä. Hänen reissunsa oli luonteeltaan pidempää laatua. Matka oli alkanut Ranskasta ja myöhäisestä vuodenajasta huolimatta reitti suuntautui pohjoiseen, aina Norjaan asti. Raimon vihjatessa, että Norjan puolella voi olla lunta, niin ei nainen siitä hätkähtänyt. Totesi vain, että silloin vaihdetaan nastarenkaat polkupyörään. Asenne ratkaisee.

Jussi Seljas, tungosta ja buutseja

Paikalla oli myös Stunt-ajaja Jussi Seljas, jota tässä haastattelee messujen juontaja.

Lauantaina oli sisääntullessa melkoiset jonot.

Messuilla oli monenlaisia jalkineita.

Sekä yllä...

Että näytillä.

Tatuoinnin kanssa.

Sekä korkeilla koroilla.

Somisteiden kanssa.

Koroissa pitää olla mittaa.