Tennessee Highway Patrolin edustaja kertoi että vuosimallin 2016 Victoryn kruiserilla matkassa ollut Perryvillestä Missourista kotoisin ollut 29-vuotias Phillip Paul Polito, 29 oli ajamassa etelään, ja vuosimallin 2015 BMW:n touring-pyörällä ajanut Greenvillestä Teksasista kotoisin oleva 41-vuotias Kevin Lee Diepenbrock oli ajanut heti hänen takanaa.

Polito jarrutti voimakkaasti ja Diepenbrock yritti jarruttaa, mutta osui edellämenneen moottoripyörän perään, jolloin molemmat putosivat tienreunan yli noin 15 ja 30 metrin päähän reunan alapuolelle.

Polito kuoli ja Diepenbrock loukkaantui. Onnettomuus sattui lauantaiaamuna noin kello 10, mutta heidät löydettiin vasta sunnuntai-iltapäivällä noin kello 12.45, kun ohikulkija kuuli loukkaantuneen huudot. Hänet lennätettiin helikopterilla sairaalaan työlään köysien avulla suoritetun nosto-operaation jälkeen.

Dragon on tunnettu moottoripyöräilijöiden käyttämä tie, sillä se on kuuluisa 318 kurvistaan 17 kilometrin matkalla Great Smoky Mountains -kansallispuiston läntisellä reunalla, kertoo Abcnews.