Suomen mestaruussarjan ohella Rauman Seudun Moottorikerhon isännöimässä kilpailussa päättyvät naisten ja veteraanien Suomen Cupit. SM-sarjaa johtaa kaikki kolme osakilpailua voittanut Eero Remes, joka juhli jo aiemmin tänä vuonna uransa toista enduron maailmanmestaruutta. Kaikissa osakilpailuissa toiseksi ajanut Toni Eriksson voi vielä nousta mestariksi, mutta toisaalta SM-hopeakaan ei ole vielä varma saavutus. SM-sarjassa kolmantena oleva Mauno Hermunen ei osallistu Säkylän-osakilpailuun, sillä hän toipuu solisluuvammasta.

Kello 9:00 liikkeelle lähtevät tunnin mittaiseen kilpailuunsa naiset, nuoret, 60-vuotiaat veteraanit ja classic. Harraste-luokan kahden tunnin mittainen kilpailu käynnistyy kello 11:00. Päivän päättää klo 14 starttaavien SM-luokan 40-vuotiaiden ja 50-vuotiaiden veteraanien, B-luokan ja alle 20-vuotiaiden kahden tunnin mittainen kilpailu.

Kilpailualue sijaitsee Säkylä-Huittinen-tien 212 varrella, osoitteessa Vuorenmaantie 337. Kilpailun seuraaminen on yleisölle maksutonta.

Lue lisää Moottoriurheilu.tv:stä.

22.10. Cross Country, SM, Suomen Cup, Kansallinen, Vuorenmaantie 337, Säkylä.