– Olemme päässeet seuraamaan Euroopan kärkikilpailujen organisaatioita ja toteutusta läheltä eli kartuttaneet tietoa miten järjestää kilpailu kuljettajan näkökulmasta nautittavaksi ja turvalliseksi. Asetimme tavoitteeksi saavuttaa tuo 1500 kuljettaa ja uskomme sen täyttyvän jo hyvissä ajoin, sillä kiinnostus niin Suomessa kuin ulkomaillakin on ollut merkittävää.

– Reitti tulee olemaan ajettava, turvallinen ja kilpailun loppua kohden vaikeutuva. Emme halua järjestää selviytymistaistelua, vaan elämyksen josta nauttii jokainen osallistuja taitotasosta riippumatta ja saa tämän tulemaan kisaamaan seuraavana vuonna uudestaan. Yhteistyömme Vierumäen urheilukeskuksen, Asikkalan kunnan ja Asikkalan moottorikerhon kanssa takaa sen että pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin jota pystyy räätälöimään oman tarpeensa mukaan. Esimerkiksi majoittuminen kilpailualueelle kuuluu ilmoittautumismaksuun ja kisakylästä löytyy mökkejä tai vaikkapa normaali hotellihuone, eli tarjolla on vaihtoehto jokaiselle, kertoo tapahtuman tuottaja Juuso Pulliainen.

VGN 2017 ajetaan mukaillen legendaarisen Gotland Grand National -kilpailun formaattia ja tarjolla on siis kahtena kisapäivänä runsaasti luokkia kaiken tasoisille kuljettajille ja kaiken kokoisille pyörille.

Vierumäen urheilukeskus toimii virallisena kisakylänä, josta kilpailija huoltojoukkoineen löytää erilaisia majoituspalveluita ja kilpailun oheisohjelman ja palveluita. Kilpailijoilla on mahdollisuus saapua kisakylään jo hyvissä ajoin ja majoittuville kilpailjoille tarjotaan veloituksetta käyttöön keskuksen omat enduroreitit, joissa on hyvä tutustua maastoon ja valmistautua kilpailuun.

Kilpailijoita kannustetaan ilmoittautumaan ajoissa, sillä ennakkoilmoittautumisen tehneille on jaossa Early Exclusive paketti, joka sisältää todella merkittäviä etuja kilpailijalle, kuten taatun lähtöpaikan etummaisilta riveiltä sekä etuja varaosa- & tarvikehankintoihin 24MX-verkkokaupassa. Paketteja on tarjolla rajoitettu määrä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kilpailun ilmoittautuminen on virallisesti avattu. Linkki ilmoittautumiseen tässä, ja kilpailun sääntöihin tässä ja täällä. Kisan Facebook-sivu löytyy täältä.