Zero kertoo tiedotteessan olevansa johtava sähkömoottoripyörien myyjä ja teknologiaosaaja. Se julkisti tiistaina Milanossa vuoden 2017 mallistonsa. Niissä pitäisi olla 19 % enemmän vääntöä ja jopa 11 % enemmän moottoritehoa. Lisäksi se julkisti maailman ensimmäisen tuotantosähkömoottoripyörän, jolla voi ajaa yli 200 mailia yhdellä latauksella.

Tämän on mahdollistanut Zeron voimansiirtolinjan kehittyminen, jossa edistystä on saavutettu sähkömoottoreissa ja suurivirtaisempien moottorinohjaimien osalta. Yhdessä ne tarjoavat paremman kiihtyvyyden koko kierrosalueella. Lisäksi Zero SR JA DSR -mallien vääntö on heti moottorin pyörähtäessä käyntiin 153 Newtonmetriä, enemmän kuin yhdessäkään 1000-kuutioisessa mooottoripyörässä.

– Zeron vuosimallin 2017 mallisto tarjoaa kuljettajille enemmän tehoa, käsiteltävyyttä ja vaihtoehtoja kuin koskaan aiemmin, totesi Zero Motorcyclesin tekninen johtaja Abe Askenazi.

– Niille, jotka ovat kiinnostuneita hauskimmasta tavasta liikkua urbaanissa ympäristössä, olemme julkistaneet uudet, kevyemmät Zero S ja Zero DS ZF6,5 -mallit. Toisessa päässä mallistoa huippumallimme Zero SR ja DSR antavat entistä enemmän raakaa vääntöä, ja silti tarjoavat sentti-per-maili polttoainetaloudellisuutta eikä niitä käytännössä tarvitse huoltaa.

Zero S.

Zero S.

Uudet Zero S ZF6.5 katupyörä ja Zero DS ZF6.5 dual sport-pyörä ovat ideaaleja navigointiin tiiviissä urbaanissa ympäristössä. Näissä edullisissa malleissa on pienempi ja kevyempi akusto, joka parantaa käsiteltävyyttä ja antaa lisää lukittavaa tavaratilaa.

Pidempää ajomatkaa etsiville S ja SRZF 13.0 -mallit tarjoavat sitä. Power Tank -lisäakulla varustettuna niillä pystyy nyt ajamaan jopa yli 100 mailia, 160 kilometriä maantiellä, ja jopa 200 mailia, 320 kilometriä kaupungissa. Se on pisin matka tällä hetkellä tuotantosähkömoottoripyörällä.

Valmistaja myös väittää myös pyöriensä kysynnän kasvavan jatkuvasti. Pyörien hallintaan on nyt ilmainen mobiilisovellus, jonka avulla pystyy päivittämään pyörien ohjelmiston. Sillä voidaan myös säätää maksimivääntöä, huippunopeutta ja jarrutuksessa tapahtuvaa latausta.

Yhdysvalloissa uusien mallien hinnat liikkuvat 8495 dollarista 15 995 taalaan. USA:ssa pyörän ostamisesta saa 10 % veroedun, eli hinnat ovat todellisuudessa  7645 - 14 395 dollaria.

Zero S.

Zero S.

Zero S.

Zero S.

Zero S.

Zero S.

Zero DS

Zero DS

Zero DS.

Zero DS.

Zero DSR

Zero DSR

Zero DSR

Zero DSR

Zero FX

Zero FX

Zero FX

Zero FX

Zero FXS

Zero FXS

Zero FXS

Zero FXS

Zero SR

Zero SR

Zero SR

Zero SR

Zero SR

Zero SR