Bunkereita on kahta mallia, joita sitten saa erikokoisina riippuen siitä, onko sinulla moottoripyörä vai skootteri. Bunker Park & Roll -malli painaa sata kiloa ja se on ankkuroitu lattiaan. Laite on tarkoitettu kruisereille, sportti- ja matkapyörille sekä skoottereille.

Pyörä ajetaan ensin  kiinnitystelineeseen, jolloin etupyörä on sen verran tiukasti paikallaan, että pyörä pysyy pystyssä. Mikäli sen jälkeen on tarvetta, käännetään koko teline pyörineen seinän suuntaiseksi, jolloin se vie todella vähän tilaa. Bunkerissa on pyörät helpon kääntämisen varmistamiseksi. Kääntämisen jälkeen pyörä ja teline lukitaan. Koska se on ankkuroitu maahan, pyörä on levottomammassakin parkkihallissa turvassa.

Bunker Park & Roll -mallin avulla pyörän saa aivan seinään kiinni, joten autosi mahtuu samaan pyäsköintitilaan.

 

Bunker Park on puolestaan lyhyempi versio samasta aiheesta, ja siitä puuttuu isomman version helpon pyörän seinän viereen siirtämisen varmistava jatko-osa.

Pienempi versio samasta aiheesta. Bunker Park.

Koska meillä Suomessakin autoja ja moottoripyöriä yhä enemmän säilytetään pysäköintihalleissa, on ihme, ettei meillä ole vastaavia tuotteita helpottamaan turvallista pysäköintiä.