Crit’Air -nimellä kulkevia tarroja on eri värisiä. Väri riippuu siitä, miten saastuttava kulkuneuvosi on. Saastuttavimmat eivät saa lainkaan tarraa. Tarrojen olemassaoloa vaaditaan 16.1.2017 lähtien, vaikkakin Pariisin kuulun kehätien, Péripheriquen liikenteessä sitä ei vaadita.

Kuorma-autot, vanit, autot ja moottoripyörät, jotka ovat liikenteessä kello 8.00-20.00 välisenä aikana maanantaista perjantaihin ilman tarraa, voivat saada 65 euron sakon. Kuorma-autojen kohdalla sakko on 135 €.

Ulkomaisia kuljettajia ei kohdella eriarvoisesti, vaikka he olisivat vain ajamassa kaupungin läpi. Tarroja saa tilattua Internetin kautta. Periranskalaiseen tapaan sivusto, mistä tarroja voi tilata 4,18 euron hintaan on ainoastaan ranskankielinen. Sivustolle pääset tästä.

Sakon määräväät liikennepartiointitehtävissä olevat poliisit. Aikeissa ei ole käyttää videointia todisteena.

Tarroja on kuusi erilaista, ja ne on esitelty kautta Ranskan, mutta ne ovat pakollisia ainoastaan niissä kaupungeissa, jotka ryhtyvät vastaaviin toimenpiteisiin saastumista vastaan. Esimerkiksi Grenoble aikoo käyttää tarroja saastehuippujen poistamiseen.

Tällä hetkellä tilanne on Connexion Francen mukaan sellainen, että 600 000:sta Pariisissa päivittäin liikkuvasta autosta ainoastaan 10 000 kaupungissa sijaitsevaan autoon on hankittu tarran, ja lähialueella 45 000:een.